![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, JA instaliran stari MS DOS igra zove Silazak na moj Windowsi XP PC-. Igra radi dobro, osim da je sve kako ubrzati. Sve je stvarno kreće brzo, tako da igra je nemoguće igrati, jer ono što ja ne znam šta da puca u. Postoji li neki način da se ova igra pokrenut u normalnom brzinom na XP? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte pokrenuti u načinu kompatibilnosti?
|
| |||
| |||
| Možete li objasniti kako mogu napraviti taj. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| desni klik na. exe instalirati datoteku, a zatim ne bi trebalo biti nešto što kaže da mali u compatiblitye za i odaberite najranije operationg sustav
| |||
| |||
| Hi, JA pokušao trčanje plan in kompatibilnost Windows95 i to je još uvijek ludo brz, baš kao i prije. Ukazuju na umu je ja ponovno pokretanje moj PC nije u razdoblju od kada sam promijenio kompatibilnost i kad sam pokušao igrati igru. Trebam li se ponovno pokretanje računalo prije nego što sam pokušao igrati igru? Bi to imati je napravio razliku a ako ne postoji ništa drugo ja mogu učiniti? Hvala |
|
| |||
| |||
| ne ponovno pokretanje wouldnt imati je napravio razliku um jesu li postavke ili mogućnost izbornika za igru? |
|
| |||
| |||
| Postoji opcija izbornika i program za postavljanje. Doesnt izborniku opcija imati bilo koji relevantni stvari i postava plan je sve o zvukove. Ja vam mogao poslati igru, ako si htio i mogao probati, to je vrlo mali. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Još jedna stvar koju je mogao probati ...... mali resurs gladan app, dok igrajući igru.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako to Ček Što Brzina My Memory obuhvaća? | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 17. ožujak 2009 10:00 |
| Speed Fan Prikazujem GPU Running Između 55-60 C. | P5200 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 20. veljača 2009 10:51 |
| Gdje mogu naći program koji poboljšava brzinu moj tipkati | yonilobo | Linux OS i alternativna | 3 | 22. studeni 2008 02:44 |
| Novi Gfx Card Trčanje na pola To Speed | marsay001 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 15 siječanj 2008 16:20 |
| Power up problem ... nema signala .... CPU fan uspomena trčanje na brzinu ... | whitty | General Hardware Chat | 4 | 2. siječanj 2008 11:52 |
| Thread Tools | |
| |