![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, ÉN beiktatott egy öreg MS-DOS nevű játékot Descent én Windows XP PC. A játék működik, kivéve minden gyorsítani. Mindent nagyon gyorsan mozog, így a játékot nem lehet játszani, mi, mert nem tudom, mit kell lőni. Van valami mód, hogy ezt a játékot normál sebességgel fut az XP? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Futtassa a kompatibilitási mód?
|
| |||
| |||
| Meg tudná magyarázni, hogyan teheti meg. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jobb kettyenés-on. install exe fájlt, és akkor nem kell valami, ami azt mondja, fut compatiblitye és válasszuk ki a legkorábbi operationg rendszer
| |||
| |||
| Szia, Próbáltam futás a program összeegyeztethetőségének Windows95, és még mindig esztelen gyors, mint korábban. A megjegyezni azt is, I didnt újból kifejt a számítógép közötti időszakot, amikor megváltoztatta a kompatibilitást, és amikor megpróbáltam lejátszani a játékot. Amennyiben már újra a PC-n próbáltam a játékot? Vajon ez volna a különbség, és ha nem létezik semmi mást tehetek? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| nem akar újraindítás tettek különbséget um vannak-e olyan beállítás, vagy opciós menüben a játék? |
|
| |||
| |||
| Van egy beállítások menü és egy telepítő programot. A lehetőségek menüje nem volna olyan fontos dolgok, és a telepítőprogram szól hangok. Tudnám küldeni neked a játékot, ha akart, és te is próbáld ki, nagyon kicsi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A másik dolog, hogy ön tudna megpróbál van ...... fuss egy forrás éhes app, míg a játék.