![]() |
|
| |||
| |||
| היי, התקנתי את MS DoS ישנה ירידה המשחק קרא את Windows XP על המחשב שלי. המשחק עובד בסדר גמור, למעט הכל speeded למעלה. הכל עובר ממש מהר, אז את המשחק אי אפשר לשחק משום מה אני לא יודע מה לירות. האם יש דרך להשיג את המשחק בדרך כלל לפעול בשעה Speed על XP? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להשתמש במצב תאימות?
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להסביר איך אני יכול לעשות את זה. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לחץ לחיצה ימנית על. להתקין קובץ exe ואז צריך להיות משהו שאומר לרוץ compatiblitye עבור ובחר המוקדם operationg מערכת
| |||
| |||
| היי, ניסיתי להפעיל את התוכנית התאימות של Windows95 והיא עדיין insanely מהר, בדיוק כמו קודם. נקודה לציין הוא didn't אני מחדש את המחשב בתוך פרק הזמן בין כאשר שיניתי את תאימות וכאשר ניסיתי לשחק את המשחק. האם יש לי מחדש את המחשב לפני ניסיתי לשחק את המשחק? האם זה הפכו הבדל ואם לא האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות? תודה |
|
| |||
| |||
| אין הפעלה מחדש wouldnt הפכו הבדל אום האם יש הגדרות או אפשרות בתפריט של המשחק? |
|
| |||
| |||
| קיימת אפשרויות התפריט ואת תוכנית ההתקנה. האפשרויות בתפריט doesn't רלוונטיות יש לך דברים ואת תוכנית ההתקנה הכל על צלילים. אני יכול לשלוח לך את המשחק אם אתה רוצה ואתה יכול לנסות את זה, הוא קטן מאוד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עוד דבר שאתה יכול לנסות הוא ...... הפעלת המשאבים רעב App, תוך משחק את המשחק.