![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I įdiegta senas MS DOS žaidimas vadinamas Nusileidimas ant mano Windows XP. Žaidimas veikia puikiai, išskyrus viskas yra paspartinti. Viskas juda labai greitai, todėl žaidimo neįmanoma vaidinti ką, nes aš nežinau, kas šaudyti. Ar yra koks nors būdas gauti šį žaidimą važiuojant normaliu greičiu ant XP? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite paleisti suderinamumo režimu?
|
| |||
| |||
| Gal galėtumėte paaiškinti, kaip aš galiu tai padaryti. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite. Exe diegimo failą ir tada ten turėtų būti kažkas sako, kad skaičiuoti compatiblitye ir pasirinkite kuo operationg sistema
| |||
| |||
| Sveiki, aš bandė paleisti suderinamumo su Windows95 programa ir ji vis dar neįtikėtinai greitai, kaip ir anksčiau. Pažymėti, didnt I paleiskite mano PC laikotarpis nuo tada, kai aš pakeičiau suderinamumo ir, kai aš bandžiau žaisti žaidimą. Jei aš iš naujo kompiuterį prieš Bandžiau žaisti žaidimą? Ar tai padarė skirtumas, o jei ne tai dar ką nors daryti? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Nr paleisti wouldnt padarė skirtumas um nėra jokių nustatymų ar pasirinkimo meniu žaidimą? |
|
| |||
| |||
| Yra meniu ir sąrankos programą. Parinkčių meniu doesnt turėti visą reikiamą medžiagą ir diegimo programa yra apie garsų. Galėčiau atsiųsti jums žaidime jei norite ir galite pabandyti, ji yra labai maža. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitas dalykas, kad galima pabandyti yra ...... paleisti išteklių alkanas app, o žaidimą.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip patikrinti, kokia Speed My Memory važiuojant? | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Kovas 17, 2009 10:00 |
| Speed Fan Rodoma GPU važiuoja tarp 55-60 C. | P5200 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 20 vasaris 2009 10:51 |
| Kur rasti programinę įrangą, kuri pagerina mano spausdinimo greitis | yonilobo | Linux & Alternative OS | 3 | Lapkritis 22, 2008 02:44 |
| Naujas gfx Card spektaklio pusėje Tai greitis | marsay001 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 15 sausis 2008 16:20 |
| Maitinimo problema ... ne signalas .... CPU ventiliatorius išlaiko veikia didelės spartos ... | Whitty | General Hardware Chat | 4 | 2 sausis 2008 11:52 |
| Temos įrankiai | |
| |