![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám nainštalovaný starý MS DOS hru s názvom Descent na mojom PC s Windows XP. Hra funguje všetko, čo je okrem urýchlenie. Všetko, čo sa pohybuje veľmi rýchlo, takže hra je možné hrať, čo, pretože neviem, čo strieľať. Existuje nejaký spôsob, ako sa táto hra beží normálnou rýchlosťou na XP? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste spustiť v režime kompatibility?
|
| |||
| |||
| Mohli by ste vysvetliť, ako to zvládnu. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pravým tlačidlom myši na EXE. inštalačný súbor a potom tam musia byť niečo, čo sa hovorí, že beží v compatiblitye pre a vyberte najskôr ovládajúcich systém
| |||
| |||
| Ahoj, som sa snažil beží program v kompatibilite Windows 95, a to bolo ešte šialene rýchlo, rovnako ako predtým. Poznamenať, I didnt restart PC v časovom období, kedy som zmenil kompatibilitu, a keď som sa snažil hrať hru. Mal som počítač reštartovať, ako som sa snažil hrať hry? To bude mať svoj vplyv, a ak nie, je ešte niečo, čo môžem robiť? Vďaka |
|
| |||
| |||
| žiadny restart nechcel by som mať svoj vplyv um existujú nejaké nastavenia alebo voľby menu v hre? |
|
| |||
| |||
| Existuje ponuky možností a nastavenia programu. Ponuky možnosťou doesnt mať všetky dôležité veci a inštalačný program je predovšetkým o zvuky. Mohol by som vám poslať hru, ak by ste chceli a mohli by ste to vyskúšať, je veľmi malá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ďalšia vec, ktorú by ste mohli skúsiť, je ...... spustiť kratochvíle hladný app, pri hraní hry.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako zistiť Speed Moja pamäť sa pohybuje? | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 17. marca 2009 10:00 |
| Otáčky ventilátora GPU program funguje medzi 55-60 C. | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 20. februára 2009 10:51 |
| Kde môžem nájsť softvér, ktorý zlepšuje mojej pisárske rýchlosť | yonilobo | Linux & Alternatívne OS | 3 | 22. november 2008 02:44 |
| Nové GFX karta Spúšťanie v polovici Je Speed | marsay001 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 15. januára 2008 16:20 |
| Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále beží na vysokú rýchlosť ... | whitty | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 2. januára 2008 11:52 |
| Thread Tools | |
| |