![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, ЈА инсталиран стари МС ДОС игра зове Силазак на мој Уиндоус КСП рачунара. Игра ради у реду осим спеедед је све горе. Све се сели стварно брзо, тако да игра је немогуће играти, јер оно што ја не знам шта да пуца на. Има ли било који начин да се ова игра покренут у нормалном брзином на КСП? Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте да раде у начину компатибилности?
|
| |||
| |||
| Можете ли објаснити како да могу да урадим. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| десни клик на. ексе датотеку и инсталирате онда би требао бити нешто што се каже за вожњу у цомпатиблитые и изаберите најраније оператионг систем
| |||
| |||
| Бок, ЈА суђен трчање програм у ускладивост Уиндоус95 и то је био још инсанелы брзо, баш као и пре. А тачка на уму је ЈА није поновно покретање мој рачунар у периоду између кад сам променио компатибилност и кад сам покушао играње игре. Требам ли се поново покретање рачунара пре него ЈА суђен играње игра? Да ли би то да има је направио разлику, а ако не постоји ништа друго не могу да урадим? Хвала |
|
| |||
| |||
| но један рестарт уоулднт Склописмо разлика ум Има ли каквих подешавања или опција менија за игру? |
|
| |||
| |||
| Ту је и опција менија сетуп програм. Менију са опцијама се сва релевантна грађа и инсталациони програм је све о звуке. ЈА могао послати игру ако си хтео и да можеш пробати, врло је мала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Још једна ствар коју је могао пробати ...... покренути огладње ресоурце апп, док играте игру.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како за Испитивач Шта Брзина Мы Меморы обухвата? | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 17 март 2009 10:00 |
| Спеед Фан Приказујем ГПУ Руннинг Између 55-60 Ц. | П5200 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 20 фебруар 2009 10:51 |
| Где могу наћи програм који побољшава брзину мој куцате | ыонилобо | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 22 новембар 2008 02:44 |
| Нови Гфкс Цард Трчање на пола То Спеед | марсаы001 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 15 јануар 2008 16:20 |
| Поуер уп проблем ... нема сигнала .... ЦПУ фан успомена трчање на брзину ... | ухитты | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 2 јануар 2008 11:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |