![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, eski bir MS DOS oyunu Windows XP bilgisayarda yüklü Descent denir. Dışında herşeyi hız olan oyun düzgün çalışmaktadır. Herşey çok hızlı hareket eder, bu nedenle oynamak imkansız ne çünkü ne ateş bilmiyorum. Orada XP normal hızda çalışırken bu oyun için herhangi bir yolu var mı? Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin?
|
| |||
| |||
| Nasıl yapabilirim açıklayabilir misiniz bu. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| için. exe yüklemek üzerine sağ tıklayıp dosyayı ve sonra bu compatiblitye çalıştırmak diyor ve erken operationg sistemini seçin şey olmalı
| |||
| |||
| Merhaba, Windows95 ve uyum içinde çalışan programımız denedim ve hala insanely hızlı, daha önce olduğu gibi oldu. Unutulmaması gereken bir nokta Ben süre arasında benim bilgisayar yeniden başlatın ve uyumluluk değişti ben oyun oynamaya çalıştım didnt olduğunu. Ben oyun oynamaya çalıştım ben PC yeniden başlattınız mı? Bu ve bir fark yaptık misiniz değilse Yapabileceğim başka bir şey mi? Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| herhangi bir wouldnt yeniden bir fark aa yaptık Bu oyun için ayarları veya menü seçeneği var? |
|
| |||
| |||
| Bir seçenekler menü ve kurulum programıdır. Seçenekler menüsünden doesnt ilgili şeyler ve kurulum programı tüm ilgili seslerini. Eğer istedim ve bunu deneyebilirsiniz seni, çok küçük bir oyun gönderebilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Başka bir şey bu deneyebilirsiniz olduğunu ...... kaynak aç uygulamanın çalışma, whilst oyun oynarken.