![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я встановив стару MS DOS гри під назвою спуск на моєму комп'ютері Windows XP. Гра відмінно працює, за винятком все прискорюється. Все рухається дуже швидко, так що гра є неможливим, щоб зіграти те, що, оскільки я не знаю, що стріляти. Чи є спосіб отримати цю гру працює на нормальній швидкості на XP? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте запустити в режимі сумісності?
|
| |||
| |||
| Не могли б ви пояснити, як я можу це зробити. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| клацніть правою кнопкою мишки на. EXE-файл і встановіть тоді не повинно бути чимось каже, що працювати в compatiblitye і вибору найбільш ранніх operationg система
| |||
| |||
| Привіт, я спробував запустити програму в сумісності Windows95, і вона ще шалено швидко, як і раніше. Відзначимо це я Didn't перезавантажити комп'ютер у період часу між моментом, коли я змінив сумісності і коли я спробував гру. Чи повинен я мати перезавантаження ПК, перш ніж я намагався грати на гру? Хіба це зробили різницю і якщо це не є що-небудь ще я можу зробити? Спасибо |
|
| |||
| |||
| НЕ перезавантажити Wouldnt зробили різницю UM чи є налаштування або опції меню для гри? |
|
| |||
| |||
| Існує меню і програму установки. Doesn't меню опцій є якісь речі і відповідні програми установки Все про звук. Вишлю Я Вам в грі, якщо ви хочете, і ви можете спробувати, це дуже мало. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Інша річ, яку ви могли б спробувати це ...... запустити ресурс голодних додатки, в той час як в грі.