по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Runtime Грешка

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми ноември, 2007, 03:04
Член Група

Default Runtime Грешка

Здравейте всички
Мисля, че компютъра ми е започнал да се отказвам!

Последния път бях тук, аз се опитвах да се "Офис вкъщи и ученик", за да работят ...... в крайна сметка ние rang Майкрософт хора и дори те couldnt добивам то към работа .... в крайна сметка ние Трябваше да "създава" друг потребител сметка товарят я и тя работи, Microsoft каза, че трябва да бъде нещо нередно с моя "регистър'..... сега е да го прави пак ... аз да се" Runtime грешка "съобщ след кратко време в интернет! Дали някой от тези "безплатни" сканира регистър "и са открити над 1000" грешки "Wots става !!.... имаше вид и намерени много регистър" fixers ", но Не знам какво да правя, не е много компютърни ум ... R тези "fixers" всички добри и ако те са кой ще отидеш за? те са на стойност то? или shud Просто хапят устните си и да получите нова машина???? Малко е омръзнало в момента. би много ценим и помощ / съвет.
Тери
Old 7-ми ноември, 2007, 04:29
Модератор Група

Default Runtime Грешка

Цитат:
Дали някой от тези "безплатни" сканира регистър "и са открити над 1000" недостатъци "
www.ccleaner.com е най-безопасният свободни чисти, че има.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Неделя Java Runtime среда 6 Update 13 evilfantasy Общи Софтуер Чат 7 26 Март 2009 12:22
Неделя Java Runtime среда 6 Update 12 evilfantasy Общи Софтуер Чат 8 7 февруари 2009 11:24
Java SE Runtime околната среда (JRE) 6 Update 11 evilfantasy Общи Софтуер Чат 7 7 Декември 2008 13:27
Java Runtime околната среда (JRE) 6 Update 5 evilfantasy Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 5 5-и парламентарен Март 2008 12:16
Runtime-грешка 339 ironsferret Windows операционни системи 1 11 Jan 2008 19:09
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc