menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Chyba při běhu programu

Reply

Thread Nástroje
Old 7 listopadu 2007, 03:04
Člen Skupina

Zdravím všechny
Myslím, že můj počítač se začíná zabalit!

Naposledy jsem byl na tu jsem se snažil dostat 'Office domov a student' do práce ...... na konci jsme zvonil Microsoft lidí, a dokonce jim couldnt dostat do práce .... na konci jsme Musel 'vytvořit' jiný uživatelský účet načten a že to fungovalo, Microsoft řekl, že musí být něco špatného na mé 'registru'..... teď je to zase děláš ... jsem neustále' runtime error 'msgs po chvilka na internetu! Jsi jeden z těch 'zdarma' registru snímající 'a našli přes 1000' vady 'Wots děje !!.... měl vypadat a našel spoustu registru' fixers', ale já dont vědět, co dělat, ne počítač velmi svědomitý ... r těchto 'fixers' nějaké dobré a pokud jsou, který z nich byste jít? jsou za to? nebo shud jsem kousat mé rty a získat nové stroje?? A trochu naštvaný na chvíli. by velice vážíme a pomoci / poradit.
Terry
Old 7 listopadu 2007, 04:29
Moderátor skupiny

Citace:
Jsi jeden z těch 'zdarma' registru snímající 'a našli přes 1000' vady '
www.ccleaner.com je nejbezpečnější zdarma je čistší.

Reply

Register

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 evilfantasy Obecné Software Chat 7 26. března 2009 12:22
Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 evilfantasy Obecné Software Chat 8 7. února 2009 11:24
Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy Obecné Software Chat 7 7. prosince 2008 13:27
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy Virus, spyware a bezpečnost 5 5. března 2008 12:16
Runtime chyba-339 ironsferret Operační systémy Windows 1 11. ledna 2008 19:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.