![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Myslím, že můj počítač se začíná zabalit! Naposledy jsem byl na tu jsem se snažil dostat 'Office domov a student' do práce ...... na konci jsme zvonil Microsoft lidí, a dokonce jim couldnt dostat do práce .... na konci jsme Musel 'vytvořit' jiný uživatelský účet načten a že to fungovalo, Microsoft řekl, že musí být něco špatného na mé 'registru'..... teď je to zase děláš ... jsem neustále' runtime error 'msgs po chvilka na internetu! Jsi jeden z těch 'zdarma' registru snímající 'a našli přes 1000' vady 'Wots děje !!.... měl vypadat a našel spoustu registru' fixers', ale já dont vědět, co dělat, ne počítač velmi svědomitý ... r těchto 'fixers' nějaké dobré a pokud jsou, který z nich byste jít? jsou za to? nebo shud jsem kousat mé rty a získat nové stroje?? A trochu naštvaný na chvíli. by velice vážíme a pomoci / poradit. Terry |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Obecné Software Chat | 7 | 26. března 2009 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Obecné Software Chat | 8 | 7. února 2009 11:24 |
| Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 | evilfantasy | Obecné Software Chat | 7 | 7. prosince 2008 13:27 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 5. března 2008 12:16 |
| Runtime chyba-339 | ironsferret | Operační systémy Windows | 1 | 11. ledna 2008 19:09 |
| Thread Nástroje | |
| |