μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Runtime Error

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Νοεμβρίου 2007, 03:04
Μέλος Ομάδα

Default Runtime Error

Γεια Όλα
Νομίζω ότι ο υπολογιστής μου έχει αρχίσει να πακετάρω!!

Την τελευταία φορά που ήμουν εδώ ήμουν προσπαθώντας να "γραφείο και το σπίτι σπουδαστής» για την εργασία ...... στο τέλος να rang τη Microsoft ή ακόμα και τους ανθρώπους που couldnt get it .... να εργαστούν στο τέλος να έπρεπε να "δημιουργήσει" ένα άλλο λογαριασμό χρήστη και να φορτωθεί λειτούργησε, η Microsoft είπε πρέπει να υπάρχει κάτι λάθος με το "μητρώο'..... τώρα κάνει ξανά ... συνεχίζω να" runtime error "μηνύματα μετά από μια λίγο στο διαδίκτυο! Ήταν μια από αυτές τις «δωρεάν» μητρώου σαρώνει »και βρέθηκαν πάνω από 1.000" λάθη "Wots γίνεται !!.... είχε εξετάσει και βρέθηκαν παρτίδες του μητρώου" fixers "Ι dont ξέρτε, αλλά τι να κάνουμε, δεν είναι πολύ υπολογιστή ομόφρονα ... r αυτών "fixers« κάθε καλό και αν είναι που θα πάτε για; είναι ότι αξίζει τον κόπο; ή shud Απλά μου δάγκωμα χειλιών και αποκτήστε μια νέα μηχανή;;;; Λίγο βαρεθεί αυτή τη στιγμή. Θα εκτιμούσα πάρα πολύ και θα βοηθήσει / συμβουλών.
Terry
Old 7 Νοεμβρίου 2007, 04:29
Συντονιστής Ομάδας

Default Runtime Error

Απόσπασμα:
Ήταν μια από αυτές τις «δωρεάν» μητρώου σαρώνει »και βρέθηκαν πάνω από 1.000" λάθη "
www.ccleaner.com είναι η πιο ασφαλής ελεύθερη καθαρότερο υπάρχει.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 evilfantasy Γενικά Λογισμικό Chat 7 26 Μαρ 2009 12:22
Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 evilfantasy Γενικά Λογισμικό Chat 8 7 Φεβ 2009 11:24
Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy Γενικά Λογισμικό Chat 7 7 Δεκ 2008 13:27
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 5 Μαρ 2008 12:16
Runtime-error 339 ironsferret Λειτουργικά συστήματα Windows 1 11 Ιαν 2008 19:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.