manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Runtime Error

Reply

Thread Tools
Old 7. studenog 2007, 03:04
Member Group

Default Runtime Error

Hi All
Mislim da je moje računalo počinje pack up!

Zadnji put sam bio ovdje sam bio na težak da biste dobili 'dom i ured studentske' raditi ...... na kraju smo rang Microsoft ljudi gore, pa čak i oni couldnt get it da radi .... na kraju smo morali 'stvoriti' drugog korisničkog računa naprćen i Internet izrađen to, Microsoft je rekao tu mora biti nešto izvrnut sa mojim 'registra'..... sada je to opet ... JA držati uzimajući' runtime error 'por nakon kratko vrijeme na internetu! Je li jedan od onih "besplatnu" registra scans' i pronašli su preko 1000 'greške' Wots događa !!.... imao izgled i naći puno registra 'fixers' ali ja dont znati što učiniti, a ne samom računalu koristoljubiv ... r tih 'fixers' bilo koji dobar i ako su oni koji bi za vas? zar to isplati? ili sam samo shud ujedat moje usne i dobili novi stroj?? Malo hranjen gore u ovom trenutku. bi jako zahvalni i pomoć / savjet.
Terry
Old 7. studenog 2007, 04:29
Moderator / ica grupe

Default Runtime Error

Quote:
Je li jedan od onih "besplatnu" registra scans' i pronašli su preko 1000 'greške'
www.ccleaner.com je najsigurniji free čistije postoji.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 13 evilfantasy Općenito Software Chat 7 26. ožujak 2009 12:22
Nedjelja Java Runtime Environment 6 Update 12 evilfantasy Općenito Software Chat 8 7. veljača 2009 11:24
Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy Općenito Software Chat 7 7. prosinac 2008 13:27
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 5 5. ožujak 2008 12:16
Runtime error-339 ironsferret Windows Operating Systems 1 11 siječanj 2008 19:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.