kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Runtime Error

Reply

Téma eszközök
Old November 7, 2007, 03:04
Csoport tagja

Hi All
Azt hiszem, a számítógépet és elkezd pakol!

Legutóbb, mikor itt voltam próbálok Hivatal haza és hallgató "dolgozni ...... a végén mi csengetett a Microsoft az emberek, és még azok couldnt értem, hogy .... a végén már volt, hogy "létrehozni" egy másik felhasználói fiók terhelt, és ez munkás, a Microsoft azt mondta kell, valami baj van az én "rendszerleíró'..... Most csinálom újra ... Folyamatosan" Futásidejű hiba "üzenet után rövid ideig az interneten! Vajon egy ilyen "ingyenes" rendszerleíró végignézi ", és úgy találták, mint 1000" hibák "Wots folyik !!.... még egy pillantást, és megállapította, sok jegyzék" fixers de én dont tud mit tenni, nem nagyon számítógépet gondolkods ... r e "fixers" minden jó, ha van, melyik akarsz menni? azok, megérte? vagy shud Csak leharapni a száján, és egy új gép???? Egy kicsit elege van az adott pillanatban. nagyra értékeljük, és segítséget / tanácsot.
Terry
Old November 7, 2007, 04:29
Moderátor Csoport

Idézet:
Vajon egy ilyen "ingyenes" rendszerleíró végignézi ", és úgy találták, mint 1000" hibák "
www.ccleaner.com a legbiztonságosabb mentes tisztább van.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.