פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

שגיאה זמן ריצה

Reply

שרשרת כלים
Old 7 נובמבר 2007, 03:04
חבר קבוצת

Default שגיאה זמן ריצה

היי הכל
אני חושב שהמחשב שלי מתחיל להתחסל!

בפעם האחרונה שהייתי כאן הייתי מנסה לקבל 'משרד הביתה תלמיד' לעבוד ...... בסופו של דבר אנחנו rang את האנשים של מיקרוסופט ואפילו הם couldnt לקבל אותה לעבודה .... בסופו של דבר אנחנו היה ל 'יוצר' חשבון משתמש אחר נטען כי הוא זה עבד, מיקרוסופט אמר חייב להיות משהו לא בסדר עם שלי 'הרישום'..... עכשיו היא עושה את זה שוב ... אני כל הזמן מקבל' שגיאת זמן ריצה 'msgs אחרי זמן קצר באינטרנט!! האם אחד מאותם 'חינם' הרישום סריקות 'והם מצאו מעל 1.000' כשלים 'Wots קורה !!.... היה נראה ומצאתי הרבה הרישום' fixers' dont אבל אני יודע מה לעשות, לא ממש מחשב אפק ... אלה R 'fixers' כל טוב ואם הם היו לך איזה מהם לצאת? הם שווה את זה? אני רק shud או לנשוך את השפה ולקבל מחשב חדש???? קצת נמאס לו בשלב זה. היו הרבה מאוד מעריכים ולעזור / ייעוץ.
טרי
Old 7 נובמבר 2007, 04:29
מנהל קבוצת

Default שגיאה זמן ריצה

ציטוט:
האם אחד מאותם 'חינם' הרישום סריקות 'והם מצאו מעל 1.000' תקלות '
www.ccleaner.com הוא מנקה את הבטוחה חינם קיים.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Sun Java Runtime Environment 6 עדכונים 13 evilfantasy כללי תוכנות צ 'אט 7 26 מרץ 2009 12:22
Sun Java Runtime Environment 6 עדכונים 12 evilfantasy כללי תוכנות צ 'אט 8 7 פברואר 2009 11:24
SE-Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 11 evilfantasy כללי תוכנות צ 'אט 7 7 דצמבר 2008 13:27
Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 evilfantasy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 5 ה -5 בחודש מרץ 2008 12:16
שגיאה זמן ריצה-339 ironsferret מערכות ההפעלה Windows 1 11th ינואר 2008 19:09
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.