rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Runtime Error

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 listopada 2007, 03:04
Członek grupy

Default Runtime Error

Hi All
Myślę, że mój komputer zaczyna się spakować się!

Ostatni raz byłem tutaj byłem próbuje dostać Biuro domu i studentów "do pracy ...... w końcu rang Microsoft ludzi i nawet one couldnt get it .... do pracy w końcu było "stworzyć" innego konta użytkownika załadowany i to działało, Microsoft powiedział, nie musi być coś nie tak z moim rejestru'..... teraz robi to ponownie ... I keep getting "Runtime Error" Wiadom po krótki czas w internecie! Czy jeden z tych "free" rejestru skanuje i znaleźli ponad 1.000 "uszkodzeń" Wots się dzieje !!.... miał wygląd i znaleźć mnóstwo rejestru "fixers" ale ja dont znać co zrobić, nie bardzo komputer myślącymi ... r tych "fixers" wszelkie dobro i jeżeli są one, które z nich można by pójść na? są warte? lub shud I just bite moje wargi i uzyskać nową maszynę?? A trochę dość w tej chwili. to bardzo wdzięczni i pomóc / porady.
Terry
Old 7 listopada 2007, 04:29
Moderator grupy

Default Runtime Error

Cytat:
Czy jeden z tych "free" rejestru skanuje i znaleźli ponad 1000 "błędy"
www.ccleaner.com jest najbezpieczniejszym wolnego czystsze istnieje.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.