mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Runtime error

Reply

Thread Tools
Old 7 noiembrie 2007, 03:04
Grupul de stat

Default Runtime error

Max Toate
Cred că este calculatorul meu a început să nu mai merge!!

Ultima dată când am fost pe aici am încercat să-get 'Office Home and Student "pentru a lucra ...... in final am sunat la Microsoft oameni şi chiar couldnt le face să funcţioneze .... in final am a trebuit să "creeze" un alt cont de utilizator încărcate si a functionat, Microsoft a spus că trebuie să fie ceva in neregula cu mine "registrii'..... acum se face-o din nou ... am păstra achiziţie" runtime error "mesaje după o scurt timp, pe internet!! Ti-una dintre cele "libere" in registrii scanează "şi-au găsit peste 1000 de" greşelile "Wots intampla !!.... avut o privire şi am găsit o mulţime de registru" fixers "I dont, dar ştiu ce să fac, nu foarte calculator minte ... r aceste "fixers" orice bun şi, dacă acestea sunt de cel care ar merge pentru tine? sunt ele merita? sau shud am muşcă buza şi-mi iau o maşină nouă???? Un pic hrănite până în acest moment. ar aprecia foarte mult şi de a ajuta / sfaturi.
Terry
Old 7 noiembrie 2007, 04:29
Moderator Group

Default Runtime error

Citat:
Ti-una dintre cele "libere" in registrii scanează "şi-au găsit peste 1000 de" greşelile "
www.ccleaner.com este cel mai sigur este liber curat.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.