menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Chyba pri behu programu

Reply

Thread Tools
Old 7 novembra 2007, 03:04
Člen Skupina

Default Chyba pri behu programu

Zdravím všechny
Myslím, že môj počítač sa začína zabaliť!

Naposledy som bol na tu som sa snažil dostať 'Office domov a študent' do práce ...... na konci sme zvonil Microsoft ľudí, a dokonca im couldnt dostať sa do práce .... na konci sme musel 'vytvoriť' iný užívateľský účet nahraný a že to fungovalo, Microsoft povedal, že musí byť niečo zlé na mojej 'Registry'..... teraz je to zase robíš ... som neustále' runtime error 'msgs po chvilka na internete! Si jeden z tých 'zadarmo' Registry sníma 'a našli cez 1000' chyby 'Wots deje !!.... mal vyzerať a našiel veľa registra' fixers', ale já dont vedieť, čo robiť, nie počítač veľmi úslužný ... r týchto 'fixers' nejaké dobré a ak sú, ktorý z nich by ste ísť? sú za to? alebo shud jsem kousat moje pery a získať nové stroje?? A trochu naštvaný na chvíľu. by veľmi vážime a pomôcť / poradiť.
Terry
Old 7 novembra 2007, 04:29
Moderátor skupiny

Default Chyba pri behu programu

Citácia:
Si jeden z tých 'zadarmo' Registry sníma 'a našli cez 1000' chyby '
www.ccleaner.com je najbezpečnejšie zdarma je čistejšie.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.