менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Runtime Error

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 листопада 2007, 03:04
Член групи

Default Runtime Error

Всі привіт
Я думаю, що мій комп'ютер починає збиратися!

Останній раз я був тут я намагався отримати 'Office для дому і навчання до роботи ...... врешті-решт ми подзвонили в Microsoft люди і навіть вони Couldnt змусити його працювати .... Врешті-решт ми повинна була "створити" іншу обліковий запис зарядив його і він працював, Microsoft заявила, що необхідно щось не так з моїми регістра'..... тепер він робить це знову ... Я весь час отримую 'Runtime Error' повід після Якийсь час в інтернеті! Хіба один з цих "вільних" сканує реєстр, і вони виявили більше 1000 'розломів Wots відбувається !!.... було шукати і знайшов багато фіксаторами реєстру', але я не знаю, що робити, не дуже комп'ютера однодумців ... Тема цих "пройдисвіт" будь-який хороший, і якщо вони що б ти займаєшся? вони Чи варто? або шуд Я просто вкусити моїх губ і отримати нову машину?? Трохи набридло на даний момент. б дуже цінуємо і допомога / консультації.
Террі
Old 7 листопада 2007, 04:29
Модератор групи

Default Runtime Error

Цитата:
Хіба один з цих "вільних" сканує реєстр, і вони виявили більше 1000 'розломів
www.ccleaner.com це найбезпечніший вільний чистого є.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.