![]() |
|
| |||
| |||
| Από κάποια στιγμή έχω ψάχνει για μια εφαρμογή λογισμικού που θα μου επιτρέψει να σαρώσετε ένα έγγραφο txt και να επεξεργαστείτε το έγγραφο στο Microsoft Word 2007, κάντε τα μέλη του γνωρίζουν μια εφαρμογή που μπορεί να εκτελέσει το έργο αυτό;, χάρη |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αμφιβάλλω ότι υπάρχει, σαρωτές / λογισμικού, δεν μπορείτε να διαβάσετε έγγραφα από όσο γνωρίζω.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση , I Εξέτασα πολλές μετατροπείς εμένα αλλά εγώ δεν μπόρεσαν να δώσουν μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| Μην κρατάτε μου σε αυτό, υπάρχουν κάποιες πολύ εξελιγμένα πράγματα εκεί έξω. |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ, θα διατηρήσει την εξέταση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων | θαμπωμένος | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 21 Μαρ 2009 13:27 |
| Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ ελέγξτε Αυτό - SUPERAntiSpyware Scan Log | hopthwoks | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 21 | 18 Μαρ 2009 01:15 |
| Είναι καλή σάρωση κάθε | rbscooby | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 16η Μαΐου 2008 03:42 |
| Σάρωση και overclockers | Cew27 | Off Topic Συζήτηση | 1 | 25 Δεκ. 2007 07:42 |
| Spoken δακτυλογραφηθεί λέξη προς λέξη | pest79456 | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 4η Νοεμβρίου 2007 08:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |