![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Néhány alkalommal már keresett egy szoftver alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a dokumentum beolvasása txt és szerkeszteni, hogy a dokumentum a Microsoft Word 2007, a tagok nem tudja a kérelmet, amely elvégzi ezt a feladatot?, Kösz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kétlem, hogy létezik, szkennerek / szoftver nem tudja olvasni a dokumentumot amennyire én tudom.
| |||
| |||
| Köszönöm a választ Én nézett sok konverterek magam, de nem tudták, hogy készítsen egy választ erre a problémára. |
|
| |||
| |||
| Ne tartsa meg, hogy van néhány nagyon bonyolult dolog odakint. |
|
| |||
| |||
| Thank you, I will keresd |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Tudna valaki Ellenőrizze Ez - SUPERAntiSpyware Scan Napló | hopthwoks | Vírus, kémprogram és biztonság | 21 | 18. március 2009 01:15 |
| Van valami jó scan | rbscooby | Általános fémáru Chat | 8 | 16. május 2008 03:42 |
| Scan és overclockers | Cew27 | Off Topic Discussion | 1 | 25. december 2007 07:42 |
| Beszélt szót gépelt szó | pest79456 | Office & Applications | 8 | 4. november 2007 08:55 |
| Téma eszközök | |
| |