![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nuo tam tikro laiko aš ieškojau programos, kuri leis man nuskaito txt dokumentas ir taisyti, kad 2007 metais "Microsoft Word dokumentas, tai jokių nariai nežino, kad paraiška gali atlikti šią užduotį?, Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš abejoju, kad egzistuoja, skaitytuvai / programinė įranga negali skaityti dokumentus, kiek aš žinau.
| |||
| |||
| Ačiū už Jūsų atsakymą Turiu pažvelgė daug konverteriai, bet aš sau negalėjo sugalvoti atsakymo į šią problemą. |
|
| |||
| |||
| Nelaikykite manęs to, yra tam tikrų labai sudėtingų stuff out there. |
|
| |||
| |||
| Ačiū, aš nuolat ieškau |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Could someone Please Check This - SUPERAntiSpyware Scan Prisijungti | hopthwoks | Virus, Spyware & Security | 21 | Kovas 18, 2009 01:15 |
| Ar nuskaityti gera | rbscooby | General Hardware Chat | 8 | Gegužė 16, 2008 03:42 |
| Scan ir Overclockers | Cew27 | Off Topic Discussion | 1 | 25 gruodis 2007 07:42 |
| Spoken žodį įvedėte žodį | pest79456 | Office Suites & Applications | 8 | 4 lapkritis 2007 08:55 |
| Temos įrankiai | |
| |