![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Од неког времена сам био хандсоме за софтверске апликације које ће допустити мене за скенирање један ткст документ и измените тај документ у програму Мицрософт Уорд 2007, урадите било који од чланова знам програм који може извести тај задатак? ", Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сумњам да постоји, скенери / Софтуаре не могу читати документе колико ја знам.
| |||
| |||
| Хвала вам за одговор Сам гледао на многим претварачи, али ја лично нисам био у могућности да дође до одговора на тај проблем. |
|
| |||
| |||
| Не држите ме за њега, има неке врло софистициране ствари вани. |
|
| |||
| |||
| Хвала ти, ја ћу држати хандсоме |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт | сноублинд | Оффице & Апплицатионс | 8 | 21 март 2009 13:27 |
| Неко би могао Проверите ову - СУПЕРАнтиСпыуаре Сцан Пријава | хоптхуокс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 21 | 18 март 2009 01:15 |
| Да ли је скенирати било који добар | рбсцообы | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 16 мај 2008 03:42 |
| Скенирајте и оверцлоцкерс | Цеу27 | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 25 децембар 2007 07:42 |
| Рекох реч куцаног реч | пест79456 | Оффице & Апплицатионс | 8 | 4 новембар 2007 08:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |