![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| З деякого часу я шукав програмне програму, яка дозволить мені сканування TXT документ і редагувати цей документ в Microsoft Word 2007, виконайте одну відомо з додатків, які можуть виконати це завдання?, Завдяки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сумніваюся, що існує, сканери / програмне забезпечення не може читати документи, наскільки я знаю.
| |||
| |||
| Спасибі за Вашу відповідь Я глянув на багато перетворювачів сам, але я не зміг виступити з відповіддю на цю проблему. |
|
| |||
| |||
| Не тримайте мене на це, є деякі дуже складні речі там. |
|
| |||
| |||
| Спасибо, я буду продовжувати пошуки |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Може хтось Зробіть тут - SUPERAntiSpyware Scan Log | hopthwoks | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 21 | 18 березня 2009 01:15 |
| Є сканувати будь-який хороший | rbscooby | Генеральний обладнання чат | 8 | 16 травня 2008 03:42 |
| Сканування і оверклокерів | Cew27 | Off Topic Discussion | 1 | 25 грудня 2007 07:42 |
| Spoken Word до друкованого слова | pest79456 | Office Suites & Застосування | 8 | 4 листопада 2007 08:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |