![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Да направя доста неща със свалянето на файлове, преместване на файлове, изтриване на файлове, и не намирам, че прекарват най-малко 3 дни на всеки месец, или това, да направите следното: 1) CCleaner. Убий над файлове и рег. чиста-нагоре 2) Диск Почисти. Премахване още повече файлове. 3) DataRecovery. Използвам тази, за да премахнете всички тези "изтрита" файлове. 4) Пълна проверка на диска. В вид, че те кара да рестартирате да направите, е в синия екран на проверка. 5) Defrag. Така че всички файлове нещата бързо. Това рутинни работи, но може да отнеме до 3 дни. стъпките 1-3 вземе (на лош ден) до един час. Стъпка 4 от другата страна може да отнеме до 1/2 часа. Стъпка 5 могат да вземат 1 / 2 часа, до 3 часа. Сега, аз правя стъпки 4 и 5, когато Im в училище, или през нощта. но той все още може да отнеме 2-3 дни, за да направят всичко на нещата. Има ли някакъв начин аз мога график проверка диск и defrag? Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Defraggler има Планировчик. Той е това, което използвате. Бързо, отколкото на Windows вградена инча |
|
| |||
| |||
| Виждам, че има диск проверка. е график, че прекалено? |
|
| |||
| |||
| IMHO, бягане Chkdsk всеки месец не е наистина важно. Направи го само, ако подозирате, има проблем с файловата система. А когато правиш Направи го, пуснете го ръчно. Стартирайте го, преди да отидете в леглото и да го дават една нощ. Що се отнася defrag, не е необходимо да губя времето на всички за това, ако отидете с автоматична defrag полза. Аз използва един нарича Diskeeper 2008, и то defrags на дискове във фонов режим автоматично винаги, когато това е необходимо и когато компютърът бездейства. Планиране на defrag никога не е задължително. Работи много добре, че трябва да се каже. Тя не е безплатно, но можете да изтеглите безплатен пробен версии от Diskeeper сайт. В крайна сметка всичко това е в моя списък е седмичната поддържаща диска за почистване и вирус сканиране, за общо само на един час. |