![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám docela hodně věcí se stahováním souborů, přesun souborů, mazání souborů, a já zjišťuji, že jsem strávit alespoň 3 dny každý měsíc nebo tak, aby je následující: 1) CCleaner. Zabíjet přebytečné soubory a reg. clean-up 2) Vyčištění disku. Odstranění přebytečné soubory. 3) DataRecovery. I use to trvale odstranit všechny ty 'vypouští' souborů. 4) Úplné na kontrolu disku. Druh, který si znovu dělat, jde do modré obrazovky kontroly. 5) Defrag. Takže všechny soubor věcí je rychlejší. Tato rutinní práce, ale může trvat až 3 dny. kroky 1-3 přijmout (na špatný den) až do jedné hodiny. kroku 4 na straně druhé může trvat až 1-2 hodiny. kroku 5 můžete mít 1 / 2 hodiny, až 3 hodiny. Teď dělám kroky 4 a 5, kdy im ve škole nebo v noci. ale to ještě může trvat 2-3 dny, aby se všechny tyto věci. Existuje nějaký způsob, jak si naplánovat i provést kontrolu disku a Defrag? Díky. |
|
| |||
| |||
| Defraggler má plánovač. Je to to, co mám používat. Rychlejší než Windows postaven palců |
|
| |||
| |||
| Vidím, že má disk checker. tak to neznamená, že harmonogram taky? |
|
| |||
| |||
| IMHO, chkdsk systémem každý měsíc, není opravdu důležité. Spustit pouze tehdy, pokud máte podezření, že je problém se souborovým systémem. A když si to spustit, spusťte jej ručně. Start je před vámi jít spát a nechat ji běžet přes noc. Pokud jde o Defrag, nemusíte ztrácet čas vůbec na to, pokud jdete s automatickým Defrag utility. I použití tzv. Diskeeper 2008, a to defrags disků v pozadí automaticky, kdykoli je to nutné, a když je počítač nečinný. Plánování jeden Defrag je nikdy zapotřebí. Funguje velmi pěkně musím říct. Není to zdarma, ale můžete si zdarma stáhnout zkušební verze z Diskeeper stránkách. Nakonec vše, aby to na mé týdenní údržbě seznamu je disk cleanup a virus scan, pro celkem jen hodinu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Handy zálohovací program Jak si zařídit Úplné a Přírůstkové Rozvrh | Zillah | Obecné Software Chat | 0 | 10.října 2009 22:49 |
| Notebook zamrzne během Defrag | hataw13 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 28. května 2009 23:39 |
| Defrag otázky | Razer | Operační systémy Windows | 15 | 11. prosinec 2008 14:53 |
| Vista Defrag software | mrdaveyk | Obecné Software Chat | 2 | 13. říjen 2007 03:26 |
| Thread Nástroje | |
| |