![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja činim prilično puno stvari s preuzimanjem datoteka, premještanje datoteka, brisanje datoteka, a mislim da da sam provesti najmanje 3 dana ili svaki mjesec, tako da učinite sljedeće: 1) CCleaner. Ubiti viška reg datoteke i čisto-up 2) Disk Clean Up. Uklonite višak više datoteka. 3) DataRecovery. Koristim ovu do trajno ukloniti sve one 'brišu' datoteka. 4) Potpuna na disk ček. Vrstu koja čini ponovnog učiniti, ide u plavom zaslonu provjere. 5) prevariti. Tako da će sve datoteke stvari se brže. Ovaj rutinske radove, ali to može potrajati i do 3 dana. poduzeti korake 1-3 (na loš dan) do jednog sata. korak 4, s druge strane može potrajati i do 1-2 sata. 5. korak može potrajati 1 / 2 sata, na 3 sata. Sada mi je činiti korake 4 i 5, kada im u školi ili noću. ali to još uvijek može potrajati 2-3 dana da sve ove stvari. Ima li bilo koji način mogu zakazati provjeru diska i prevariti? Hvala. |
|
| |||
| |||
| Defraggler ima planer. To je ono što sam koristiti. Brže nego Windows izgrađen in |
|
| |||
| |||
| Vidim da je disk checker. raspored to da previše? |
|
| |||
| |||
| IMHO, svakog mjeseca prikazivati chkdsk zapravo i nije bitan. Run to samo ako sumnjate postoji problem s datotečnog sustava. A kada to trčanje Internet, pokrenite ga ručno. Pokrenite ga prije odlaska u krevet i neka ga pokrenuti preko noći. Kao za prevariti, ne morate otpad bilo kada at svi na njega, ako idete s automatskom prevariti utility. I koristite jedan zove Diskeeper 2008, i to defrags u pogonima u pozadini automatski kad god je to potrebno i kada je računalo miruje. Zakazivanje jednom prevariti nije potrebno. Works vrlo lijepo moram reći. Nije besplatan, ali možete skinuti besplatne probne verzije iz Diskeeper mjestu. Konačno sve što je na mojoj listi tjednih održavanja je Disk Cleanup i virus skandirati što za ukupno samo jedan sat. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Handy Backup program kako upravljati Full i Inkrementalni Raspored | Sila | Općenito Software Chat | 0 | 10 listopad 2009 22:49 |
| Laptop freezes tijekom prevariti | hataw13 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 28. svibanj 2009 23:39 |
| Prevariti pitanja | Razer | Windows Operating Systems | 15 | 11. prosinac 2008 14:53 |
| Vista prevariti softver | mrdaveyk | Općenito Software Chat | 2 | 13. listopad 2007 03:26 |
| Thread Tools | |
| |