kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Menetrend a Defrag?

Reply

Téma eszközök
Old November 3, 2008, 22:11
Csoport tagja

Default Menetrend a Defrag?

Én elég sok dolgot a fájlok letöltése, a mozgó kép, fájlok törlése, és úgy találja, hogy tölteni legalább 3 napon belül minden hónapban, vagy úgy, hogy a következő:
1) CCleaner. Kill felesleges fájlokat és reg clean-up
2) Disk Clean up. Eltávolítás több felesleges fájlokat.
3) DataRecovery. Használhatom ezt eltávolítani a fenti "törölve adatállományaiban.
4) Teljes lemezen ellenőrzés. Az a fajta, ami újraindításkor nem, megy a kék képernyő ellenőrzése.
5) Defrag. Tehát minden fájl dolog gyorsabb.

Ez a rutin működik, de azt is, hogy 3 nap.

1-3 lépéseket megteszi (egy rossz nap), legfeljebb egy óra alatt.
4. lépésben másrészt lehet akár 1-2 órán át.
5. lépés lehet 1 / 2 óra, 3 óra alatt.

Nos, én meg a 4. és 5., amikor az iskolában im vagy éjszaka. de még mindig lehet 2-3 nap, hogy tegyenek meg mindent a cucc.

Van-e bármilyen módon tudom ellenőrizni menetrend lemezt töredezettségmentesítse?

Köszönöm.
Old November 3, 2008, 22:51
Moderátor Csoport

Defraggler az ütemező. It's what I use. Gyorsabb, mint a Windows beépített hüvelyk

Old November 4, 2008, 05:56
Csoport tagja

Látom, hogy a lemez ellenőrző. Nem ütemezés szerint is?
Old November 5, 2008, 03:40
Új tag Csoport

IMHO, futás Chkdsk havonta nem igazán lényeges. Fuss, hogy csak akkor, ha azt gyanítja, probléma van a fájlrendszerben.

És ha nem fut el, fuss el. Start előtt menj aludni, és hagyjuk, hogy fut egy éjszakán át.

Ami töredezettségmentesítse, akkor nem kell, hogy a hulladék bármely időpontban minden megy, ha az automata töredezettségmentesítse segédprogramot. ÉN használ egy úgynevezett Diskeeper 2008, és ez defrags a meghajtó a háttérben automatikusan, amikor ez szükséges, és ha a számítógép tétlen. Ütemezés a töredezettségmentesítse sohasem szükséges. Nagyon szépen meg kell mondanom. Ez nem ingyenes, de lehet letölteni az ingyenes kipróbálási verziók a Diskeeper honlapján.

Végső soron, hogy az én heti karbantartási lista a Lemezkarbantartó és víruskeresési, összesen csak egy óra.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Handy Backup Program Hogyan kezelhető a teljes és a növekményes Menetrend zillah General Chat szoftver 0 Október 10, 2009 22:49
Laptop fagyása során töredezettségmentesítse hataw13 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 28. május 2009 23:39
Defrag kérdések Razer A Windows operációs rendszerek 15 11. december 2008 14:53
Vista töredezettségmentesítse szoftver mrdaveyk General Chat szoftver 2 13. október 2007 03:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.