![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én elég sok dolgot a fájlok letöltése, a mozgó kép, fájlok törlése, és úgy találja, hogy tölteni legalább 3 napon belül minden hónapban, vagy úgy, hogy a következő: 1) CCleaner. Kill felesleges fájlokat és reg clean-up 2) Disk Clean up. Eltávolítás több felesleges fájlokat. 3) DataRecovery. Használhatom ezt eltávolítani a fenti "törölve adatállományaiban. 4) Teljes lemezen ellenőrzés. Az a fajta, ami újraindításkor nem, megy a kék képernyő ellenőrzése. 5) Defrag. Tehát minden fájl dolog gyorsabb. Ez a rutin működik, de azt is, hogy 3 nap. 1-3 lépéseket megteszi (egy rossz nap), legfeljebb egy óra alatt. 4. lépésben másrészt lehet akár 1-2 órán át. 5. lépés lehet 1 / 2 óra, 3 óra alatt. Nos, én meg a 4. és 5., amikor az iskolában im vagy éjszaka. de még mindig lehet 2-3 nap, hogy tegyenek meg mindent a cucc. Van-e bármilyen módon tudom ellenőrizni menetrend lemezt töredezettségmentesítse? Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Defraggler az ütemező. It's what I use. Gyorsabb, mint a Windows beépített hüvelyk |
|
| |||
| |||
| Látom, hogy a lemez ellenőrző. Nem ütemezés szerint is? |
|
| |||
| |||
| IMHO, futás Chkdsk havonta nem igazán lényeges. Fuss, hogy csak akkor, ha azt gyanítja, probléma van a fájlrendszerben. És ha nem fut el, fuss el. Start előtt menj aludni, és hagyjuk, hogy fut egy éjszakán át. Ami töredezettségmentesítse, akkor nem kell, hogy a hulladék bármely időpontban minden megy, ha az automata töredezettségmentesítse segédprogramot. ÉN használ egy úgynevezett Diskeeper 2008, és ez defrags a meghajtó a háttérben automatikusan, amikor ez szükséges, és ha a számítógép tétlen. Ütemezés a töredezettségmentesítse sohasem szükséges. Nagyon szépen meg kell mondanom. Ez nem ingyenes, de lehet letölteni az ingyenes kipróbálási verziók a Diskeeper honlapján. Végső soron, hogy az én heti karbantartási lista a Lemezkarbantartó és víruskeresési, összesen csak egy óra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Handy Backup Program Hogyan kezelhető a teljes és a növekményes Menetrend | zillah | General Chat szoftver | 0 | Október 10, 2009 22:49 |
| Laptop fagyása során töredezettségmentesítse | hataw13 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 28. május 2009 23:39 |
| Defrag kérdések | Razer | A Windows operációs rendszerek | 15 | 11. december 2008 14:53 |
| Vista töredezettségmentesítse szoftver | mrdaveyk | General Chat szoftver | 2 | 13. október 2007 03:26 |
| Téma eszközök | |
| |