![]() |
|
| |||
| |||
| אני עושה די הרבה דברים עם הורדת קבצים, העברת קבצים, מחיקת קבצים, ואני מוצא כי אני מבלה לפחות 3 ימים בכל חודש, או כדי לבצע את הפעולות הבאות: 1) CCleaner. הרוג נפרזות קבצי רג נקי-up 2) דיסק ניקוי. הסר קבצים עוד יותר. 3) DataRecovery. אני משתמש בזה כדי להסיר לצמיתות את כל אלה 'נמחק' קבצים. 4) בדיקה מלאה על הדיסק. סוג זה גורם לך לעשות הפעלה מחדש, הולך לתוך מסך כחול של בדיקה. 5) Defrag. אז את כל הקבצים הוא מהיר יותר דברים. שיגרה זה עובד, אבל זה יכול להימשך עד 3 ימים. לנקוט צעדים 1-3 (על יום רע) עד שעה אחת. שלב 4 מצד שני יכול להימשך עד 1-2 שעות. שלב 5 יכול לקחת 1 / 2 שעה, עד 3 שעות. עכשיו, אני עושה צעדים 4 ו 5 IM כאשר בבית הספר או בלילה. אבל זה עדיין יכול להימשך 2-3 ימים לעשות את כל הדברים. האם יש דרך שאני יכול לבדוק את לוח הזמנים ואת הדיסק defrag? תודה. |
|
| |||
| |||
| Defraggler יש לו"ז. זה מה שאני משתמש. מהר יותר של Windows בנוי למערכת |
|
| |||
| |||
| אני רואה את זה, כי יש דיסק בודק. האם זה כי גם לוח הזמנים? |
|
| |||
| |||
| IMHO, הפעלת Chkdsk כל שנה הוא לא באמת הכרחי. להפעיל אותו רק אם אתה חושד שיש בעיה עם מערכת הקבצים. וכשאתה עושה להפעיל את זה, להפעיל אותו באופן ידני. הפעל את זה לפני שאתה הולך לישון ואפשר להפעיל אותו לילה. לגבי defrag, אתה לא צריך לבזבז כל הזמן על זה בכלל אם אתה רוצה ללכת עם תוכנית השירות defrag אוטומטי. אני משתמש אחד קרא Diskeeper 2008, והיא defrags הכוננים ברקע באופן אוטומטי בכל פעם שהיא נדרשת וכאשר המחשב לפהות. תזמון של defrag אף פעם לא נדרש. עובד יפה מאוד, אני חייב להגיד. זה לא חינם, אבל אתה יכול להוריד גרסאות ניסיון ללא תשלום Diskeeper מן האתר. בסופו של דבר את כל זה על תחזוקת רשימת השבועית שלי היא ניקוי הדיסק וכן סריקת וירוסים, עבור סכום כולל של רק שעה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Handy תכנית גיבוי כיצד לנהל מלאה מצטבר תזמן | zillah | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 10 אוקטובר 2009 22:49 |
| Laptop במהלך ההקפאה defrag | hataw13 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | -28 במאי 2009 23:39 |
| Defrag בעיות | Razer | מערכות ההפעלה Windows | 15 | 11th דצמבר 2008 14:53 |
| Vista defrag תוכנה | mrdaveyk | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 13 אוקטובר 2007 03:26 |
| שרשרת כלים | |
| |