mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Tvarkaraštis Defrag?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 3, 2008, 22:11
Narys

Aš labai daug daiktų su failus, perkelti failus, naikinti failus, ir man atrodo, kad aš praleisti bent 3 dienas per mėnesį, arba tai daryti taip:
1) CCleaner. Kill perteklius failus ir raj sutvarkymo
2) Disk Clean up. Pašalinti daugiau viršija failus.
3) DataRecovery. Aš naudoju šį visam laikui pašalinti visus tuos 'deleted' failus.
4) Visas diske patikrinti. Rūšies, dėl kurios jums paleisti daryti, eina į mėlyname ekrane patikrinti.
5) Defrag. Taigi visos bylos medžiagos yra greitesnis.

Ši procedūra veikia, bet jis gali trukti iki 3 dienų.

1œ3 imasi (dėl blogų dieną) iki vienos valandos.
kita vertus 4 žingsnis gali užtrukti iki 1-2 val.
5 žingsnis gali būti 1 / 2 valandos, iki 3 valandų.

Dabar aš 4 ir 5 veiksmus, kai jiems mokykloje arba naktį. bet jis vis dar gali užtrukti 2-3 dienas, tai visos medžiagos.

Is there any way I tvarkaraštį galima patikrinti disko ir defrag?

Ačiū.
Old Lapkritis 3, 2008, 22:51
Moderatorius Grupė

Defraggler yra grafikas. Tai, ką aš naudoju. Greičiau nei Windows pastatyta in

Old Lapkritis 4, 2008, 05:56
Narys

Matau, kad ji disko tikrintuvą. tai grafiką, kad per?
Old Lapkritis 5, 2008, 03:40
Naujas Narys

IMHO, veikia chkdsk kas mėnesį nėra labai svarbu. Paleiskite jį tik tada, jei įtariamasis yra su failų sistemos problema.

Ir kai tu jį paleisti, paleisti jį rankiniu būdu. Paleiskite ją prieš eidami miegoti ir leisti jam veikti per naktį.

O Defrag, Jums nereikės eikvoti laiką ne viskas, jei tu eisi su automatiniu Defrag naudingumas. Aš naudoju vieną pakvietė Diskeeper 2008 m., ir ji defrags fone diskai automatiškai, kai tai būtina ir, kai kompiuteris nenaudojamas. Tvarkaraštis Defrag niekada nereikia. Dirba labai gražiai aš turiu pasakyti. Ji nėra nemokama, tačiau galite atsisiųsti nemokamą bandomąją versiją iš Diskeeper svetainėje.

Galų gale visa tai yra mano savaitę priežiūra sąrašas Disko valymas ir Virus Scan, tik už valandą iš viso.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.