![]() |
|
| |||
| |||
| Man diezgan daudz sīkumi ar lejupielādēt failus, pārvietojot failus, dzēst failus, un es uzskatu, ka man tērēt vismaz 3 dienas katru mēnesi, vai arī tā darīt šādi: 1) CCleaner. Kill lieko failu un raj uzkopšana 2) Disk Clean up. Novākt lieko failus. 3) DataRecovery. Es izmantoju šo neatgriezeniski noņemt visus šos 'deleted' datnes. 4) pilnīga diskā pārbaudi. Veids, kas ļauj jums restart darīt tērēta zilā ekrāna pārbaudi. 5) Defrag. Tāpēc visi failu sīkumi ir ātrāks. Šo rutīnas darbiem, bet tas var ilgt līdz 3 dienām. soļus 1-3 veikt (par sliktu dienā), līdz vienai stundai. no otras puses, 4 ātrumi, var ilgt līdz 1-2 stundām. solis 5, var ņemt 1 / 2 stunda līdz 3 stundām. Tagad es do no 4 un 5, kad im skolā vai naktī. bet tas joprojām var veikt 2-3 dienu darīt visu stuff. Vai ir kāds veids, kā es var ieplānot pārbaudīt disku un defrag? Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Defraggler ir plānotājs. Tas ir tas, ko es izmantoju. Ātrāk nekā Windows Built in |
|
| |||
| |||
| Es redzu, ka tā ir diska pārbaudītāju. tas grafiks, ka pārāk? |
|
| |||
| |||
| IMHO, darbības chkdsk katru mēnesi, patiesībā nav būtisks. Palaist tikai tad, ja jums ir aizdomas, ka ir problēmas ar failu sistēmu. Un, kad jūs palaist to, palaidiet to manuāli. Sākt to pirms došanās pie miera un ļaujiet tai darboties nakti. Kā defrag, jums nav nepieciešams atkritumu jebkurā laikā visi, ja jūs dodaties ar automātisko defrag lietderība. Es izmantoju vienu sauc Diskeeper 2008, un tas defrags fonā diskus automātiski, kad vien tas nepieciešams, un, kad dators ir dīkstāvē. Plānošanas defrag nekad nav nepieciešama. Strādā ļoti labi man jāsaka. Tas nav bezmaksas, bet jūs varat lejupielādēt bezmaksas izmēģinājuma versijas no Diskeeper vietā. Galu galā, kas ir par manu nedēļas uzturēšana saraksts disk cleanup un vīrusu skenēšanu, lai kopā tikai stundu. |