menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Nastavím Defrag?

Reply

Thread Tools
Old 3.listopadu 2008, 22:11
Člen Skupina

Default Nastavím Defrag?

Mám docela veľa vecí sa sťahovaním súborov, presun súborov, mazanie súborov, a já zjišťuji, že som stráviť aspoň 3 dni každý mesiac alebo tak, aby je nasledovné:
1) CCleaner. Zabíjať prebytočné súbory a reg clean-up
2) Čistenie disku. Odstránenie prebytočné súbory.
3) DataRecovery. I use to natrvalo odstrániť všetky tie 'vypúšťa' súborov.
4) Úplné na kontrolu disku. Druh, ktorý si znovu robiť, ide do modrej obrazovky kontroly.
5) Defrag. Takže všetky súbor vecí je rýchlejšie.

Táto rutinnej práce, ale môže trvať až 3 dni.

kroky 1-3 prijať (na zlý deň) až do jednej hodiny.
kroku 4 na strane druhej môže trvať až 1-2 hodiny.
kroku 5 môžete mať 1 / 2 hodiny, až 3 hodiny.

Teď dělám kroky 4 a 5, keď im v škole alebo v noci. ale to ešte môže trvať 2-3 dni, aby sa všetky tieto veci.

Existuje nejaký spôsob, ako si naplánovať aj vykonať kontrolu disku a Defrag?

Vďaka.
Old 3 novembra 2008, 22:51
Moderátor skupiny

Default Nastavím Defrag?

Defraggler má plánovač. Je to to, čo mám používať. Rýchlejšie než Windows postavený palcov

Old 4 novembra 2008, 05:56
Člen Skupina

Default Nastavím Defrag?

Vidím, že má disk checker. tak to neznamená, že harmonogram taky?
Old 5 novembra 2008, 03:40
Nový člen skupiny

Default Nastavím Defrag?

IMHO, chkdsk systémom každý mesiac, nie je naozaj dôležité. Spustiť iba vtedy, ak máte podozrenie, to je problém so súborovým systémom.

A keď si to spustit, spustite ho ručne. Štart je pred vami ísť spať a nechať ju plynúť cez noc.

Pokiaľ ide o Defrag, nemusíte strácať čas vôbec na to, ak idete s automatickým Defrag utility. I použitie tzv Diskeeper 2008, a to defrags diskov v pozadí automaticky, kedykoľvek je to potrebné, a keď je počítač nečinný. Plánovanie jeden Defrag je nikdy potrebné. Funguje veľmi pekne musím povedať. Nie je to zadarmo, ale môžete si zadarmo stiahnuť skúšobné verzie z Diskeeper stránkach.

Nakoniec všetko, aby to na mojej týždennej údržbe zozname je disk cleanup a virus scan, pre celkom len hodinu.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Handy zálohovací program Ako si zariadiť Úplné a Prírastkové Rozvrh Zillah Všeobecné Software Chat 0 10.října 2009 22:49
Notebook zamrzne počas Defrag hataw13 Notebooky, Mobily a PDA 2 28. mája 2009 23:39
Defrag otázky Razer Operačné systémy Windows 15 11. december 2008 14:53
Vista Defrag softvér mrdaveyk Všeobecné Software Chat 2 13. október 2007 03:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.