![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја чиним прилично пуно ствари са преузимањем датотека, премештање датотека, брисање датотека, а мислим да да сам спровести најмање 3 дана или сваки месец, тако да урадите следеће: 1) ЦЦлеанер. Убити вишка рег датотеке и чисто-уп 2) Диск Цлеан Уп. Уклоните вишак више датотека. 3) ДатаРецоверы. Користим ову до трајно уклоните све оне 'бришу' датотека. 4) Потпуна на диск чек. Врсту која чини поновног учинити, иде у плавом екрану провере. 5) преварити. Тако да ће све датотеке ствари се брже. Овај рутинске радове, али то може да потраје и до 3 дана. предузети кораке 1-3 (на лош дан) до једног сата. корак 4, с друге стране може да потраје и до 1-2 сата. 5. корак може да потраје 1 / 2 сата, на 3 сата. Сада ми је чинити кораке 4 и 5, када им у школи или ноћу. али то још увек може потрајати 2-3 дана да све ове ствари. Има ли било који начин могу заказати проверу диска и преварити? Хвала. |
|
| |||
| |||
| Дефрагглер има планер. То је оно што сам користити. Брже него Уиндоус изграђен ин |
|
| |||
| |||
| Видим да је диск Цхецкер. распоред то да превише? |
|
| |||
| |||
| ИМХО, сваког месеца приказују цхкдск заправо и није битан. Рун то само ако сумњате постоји проблем са у систему датотека. А када то трчање Интернет, покрените га ручно. Покрените га пре одласка у кревет и нека га покренути преко ноћи. Као за преварити, не морате да отпад било када код сви на њега, ако идете са аутоматском преварити Утилиты. И користите један зове Дискеепер 2008, и то дефрагс у погонима у позадини аутоматски кад год је то потребно и када је рачунар мирује. Заказивање једном преварити није потребно. Уоркс врло лепо морам рећи. Није бесплатан, али можете скинути бесплатне пробне верзије из Дискеепер месту. Коначно све што је на мојој листи седмичних одржавања је Диск цлеануп и вирус помно што за укупно само један сат. |