![]() |
|
| |||
| |||
| Dosya indirme ile, dosya taşıma, dosyaları silerek mal oldukça, ve ben en az 3 gün, her ay veya aşağıdaki yapmak için harcamak bulun: 1) CCleaner. Fazla dosya öldürün ve temiz reg kadar 2) Disk Temizlik kadar. Daha fazla dosyaları çıkarın. 3) DataRecovery. Ben sürekli olarak 'Silinmiş dosyaları tüm bu' kaldırmak için bu kullanın. 4) Tam diski ilgili. Sizin için yeniden yapar türü, denetleme mavi ekran gider. 5) birleştirme. Yani bütün dosya şey daha hızlı. Bu rutin işleri, ancak 3 gün kadar sürebilir. adımları 1-3 kötü bir gün () bir saat kadar alır. Öte yandan adım 4 1-2 saat kadar sürebilir. adım 5, 3 saat 1 / 2 saat sürebilir. Şimdi 4. ve 5. adımları zaman okulda Sohbet veya gece yapmak. ama yine de 2-3 gün bütün şeyler yapacak alabilir. Herhangi bir şekilde kontrol disk ve defrag, program olabilir mi? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Defraggler bir programcýsýný vardır. Bu ne yararlanıyorum. Daha hızlı, Windows inç dahili |
|
| |||
| |||
| Ben bunun bir disk denetimi var. Bu program da bunu yapıyor? |
|
| |||
| |||
| IMHO, Chkdsk, her ay çalışan gerçekten gerekli değildir. Çalıştır'ı sadece eğer şüpheli bir dosya sistemi ile ilgili bir sorun var. Ve sen, elle çalıştırdığınızda çalıştırın. Önce yatmak ve gece çalışmasına izin verirseniz onu başlayın. Defrag, değer olarak, bir otomatik birleştirme yardımcı programını birlikte bütün üzerine herhangi bir zamanda atık gerekmez. Bir Diskeeper 2008 adlandırılan kullanın ve otomatik olarak ne zaman ve ne zaman bilgisayar boş olduğunda gerekli olan arka planda sürücüleri defrags. Bir defrag, Planlama gereken asla. İşlerin çok iyi söylemek gerekir. Bedava değil, ama siz Diskeeper sitesinden ücretsiz deneme sürümlerini indirebilirsiniz. Sonuçta bu benim haftalık bakım listesinde sadece bir saat toplam bir disk temizleme ve virüs tarama bulunuyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |