менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Розклад Defrag?

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 листопада 2008, 22:11
Член групи

Я досить багато матеріалу з файлами, переміщення файлів, видалення файлів, і я вважаю, що я витратити не менше 3 днів на місяць або близько того, щоб виконати наступні дії:
1) CCleaner. Kill зайвих файлів і р очищенню
2) Очищення диска. Видаліть більше зайвих файлів.
3) DataRecovery. Я використовую це, щоб остаточно видалити всі ці "віддалених" файлів.
4) Повне на перевірку диска. Роду, що робить перезавантаження робити, йде у синій екран перевірки.
5) Defrag. Таким чином, всі речі файлу відбувається швидше.

Ця функція працює, але це може зайняти до 3 днів.

зробити кроки 1-3 (від Bad Day) до однієї години.
Крок 4 З іншого боку, може зайняти до 1-2 годин.
Крок 5 може зайняти від 1 / 2 години, до 3 годин.

Зараз я робити кроки 4 та 5, коли їм в школі або на ніч. але він все ще може зайняти 2-3 днів, щоб зробити всі матеріали.

Чи є шлях я можу графіка перевірки диска і дефрагментації?

Спасибо.
Old 3 листопада 2008, 22:51
Модератор групи

Defraggler є планувальник. Це те, що я використовую. Швидше, ніж у Windows вбудовані

Old 4 листопада 2008, 05:56
Член групи

Я бачу, що він має диск перевірки. це розклад, теж?
Old 5 листопада 2008, 03:40
Нові члени групи

IMHO, Running CHKDSK кожен місяць не є дійсно необхідним. Запустіть його, тільки якщо ви підозрюєте, що існують проблеми з файловою системою.

І коли ви запустіть її, запустити його вручну. Початок його, перед тим, як лягати спати і запустити відразу.

Як для дефрагментації, вам не потрібно витрачати час на всіх на ній, якщо ви йдете з автоматичною утиліти дефрагментації. Я використовую один називається Diskeeper 2008, і дефрагментація дисків у фоновому режимі, автоматично, коли це необхідно і коли комп'ютер простоює. Планування Defrag ніколи не буде потрібно. Працює дуже добре я повинен сказати. Це не безкоштовна, але ви можете завантажити безкоштовну пробну версію з сайту Diskeeper.

В кінцевому підсумку все, що на мій щотижневий список обслуговування Очищення диска і вірусів, на загальну суму всього за годину.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.