![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я досить багато матеріалу з файлами, переміщення файлів, видалення файлів, і я вважаю, що я витратити не менше 3 днів на місяць або близько того, щоб виконати наступні дії: 1) CCleaner. Kill зайвих файлів і р очищенню 2) Очищення диска. Видаліть більше зайвих файлів. 3) DataRecovery. Я використовую це, щоб остаточно видалити всі ці "віддалених" файлів. 4) Повне на перевірку диска. Роду, що робить перезавантаження робити, йде у синій екран перевірки. 5) Defrag. Таким чином, всі речі файлу відбувається швидше. Ця функція працює, але це може зайняти до 3 днів. зробити кроки 1-3 (від Bad Day) до однієї години. Крок 4 З іншого боку, може зайняти до 1-2 годин. Крок 5 може зайняти від 1 / 2 години, до 3 годин. Зараз я робити кроки 4 та 5, коли їм в школі або на ніч. але він все ще може зайняти 2-3 днів, щоб зробити всі матеріали. Чи є шлях я можу графіка перевірки диска і дефрагментації? Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Defraggler є планувальник. Це те, що я використовую. Швидше, ніж у Windows вбудовані |
|
| |||
| |||
| Я бачу, що він має диск перевірки. це розклад, теж? |
|
| |||
| |||
| IMHO, Running CHKDSK кожен місяць не є дійсно необхідним. Запустіть його, тільки якщо ви підозрюєте, що існують проблеми з файловою системою. І коли ви запустіть її, запустити його вручну. Початок його, перед тим, як лягати спати і запустити відразу. Як для дефрагментації, вам не потрібно витрачати час на всіх на ній, якщо ви йдете з автоматичною утиліти дефрагментації. Я використовую один називається Diskeeper 2008, і дефрагментація дисків у фоновому режимі, автоматично, коли це необхідно і коли комп'ютер простоює. Планування Defrag ніколи не буде потрібно. Працює дуже добре я повинен сказати. Це не безкоштовна, але ви можете завантажити безкоштовну пробну версію з сайту Diskeeper. В кінцевому підсумку все, що на мій щотижневий список обслуговування Очищення диска і вірусів, на загальну суму всього за годину. |