по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Насрочен Задача Въпрос

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти май 2008, 10:25
Член Група

Default Насрочен Задача Въпрос

Аз бях с каша около звук схема на компютъра ми и се е натъкнала на списък задача опция някои идеи, които доведоха до главата ми. Направих списък задача и по-късно разбрах, че тя изисква парола сметка, за да работят, така направих парола за сметка и тя работи. Все пак се натъкнах на констатациите, че ако сте задали парола сметка, тогава ще трябва да влезете в системата при всяко стартиране на компютъра, като че ли са много сметки.

Моят въпрос е: Има ли някакъв начин да се направи списък задача без да се правят на компютъра, въведете влезете в екрана? Тъй като аз съм единственият, използвайки моя компютър, това е много по-удобно за мен да натиснете бутона за захранване и да се върне в 1мин без да се налага да въведете паролата.
Old 9-ти май 2008, 10:33
Модератор Група

Каква операционна система. XP - Vista

Old 9-ти май 2008, 12:46
Член Група

Windows XP
Професионална
Вариант 2002
Service Pack 2
Old 9-ти май 2008, 13:47
Номер на групата

Аз не съм имал никакви проблеми с това!? Когато се създаде списък задача го изисква потребителят да тичам то както и пита за парола два пъти!

Когато задачата е план, тези идентификационни данни се използват за изпълнението на задачата. Не е вход GUI.

Ако получите Ощипвам от Microsoft, Също можете да получите на компютър с Auto-Login при стартиране с една и съща парола.

Old 9-ти май 2008, 15:22
Модератор Група

Аз не съм сигурен, че проблемът е описан правилно или неправилно имена се използват за характеристики.

Има няколко различни начини да се избегне влезете в екрана на XP. Майк е моят предпочитан метод Ощипвам е много удобен инструмент, за да имат освен просто тази функция.

Виж тук -- Annoyances.org - да се отървете от Logon Параван

Old 9-ти май 2008, 16:17
Член Група

OK, ще се опитам да го опиша малко по-добре. Исках да се създаде списък задача на моя компютър, така че отвори списък задача на прозореца в контролния панел и е създаден на дадена задача. Тогава избран музикален файл като задача да се извършват в определено време. АЗ щракване добре и се прилагат на задачата. Тогава реших да го тест, така и право кликне върху иконата на задачата и кликне върху "Run". Задачата статут заяви: "Планираното задача не вървят, защото неправилна парола или потребителско име е вписано." Така че задачата отвори отново, задаване на парола, която изисква да бъдат напечатани два пъти, и кога аз щракване прилага се появи прозорец гласящ "Възникна грешка при опит да се определят информация за профила задача. Конкретните грешка е: 0x80070005: Достъпът е отказан . Вие нямате разрешение за извършване на исканата операция. " Тогава Google търси кода на грешката и няколко интернет страници каза, че няма задача да работи, освен ако има предвид, че работи е парола, която е същата като на парола, поискана от диспечера на задачите. След това направих парола за моя сметка (единствен на този компютър), сложи парола, че в описаните задача, и когато казах задачата да тече, тя работи. Все пак по-късно, когато се обърнах моя компютър, бях изпратен в дневника на екрана и аз трябваше да въведете паролата си, вместо просто да се изпращат директно към компютъра си.

Какво бих искал да бъде в състояние да направи е да се направи график на задачите, които ще работят в определен момент, без да се налага да ме тип в моята парола всеки път, когато включите компютъра си на.
Old 9-ти май 2008, 16:46
Модератор Група

Ааа. Разбирам, че проблем сега.

Най-простият начин би бил само за създаване на друг потребител с администратор привилегии. Наречи го нещо като STask. Уверете се, че ти я дам на парола.

След това инсталирайте описаните задачата, която искате да тичам с потребителското име и паролата на потребителя, който току що създадохте.

След това инсталирайте нормалните си сметка, за да влезете в Windows автоматично, когато започва и трябва да бъде добре да тръгвам.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 9-ти май 2008, 17:04
Модератор Група

Виждам сега. Ощипвам ще ви позволи да байпас екрана за вход. Можете само да въведете паролата си в нея, и на екрана за вход ще излезе, но след това ще TwaekUI въведете паролата си и влезете в системата автоматично. Това може да отнеме няколко допълнителни секунди, за да стигнеш до работния плот, но тя не работи.

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mike0001 View Post
Ако получите Ощипвам от Microsoft, Също можете да получите на компютър с Auto-Login при стартиране с една и съща парола.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помощ, не могат да се Достъп Моят Задача Ръководител Raph78 Windows операционни системи 5 23rd Jul 2009 02:45
Winxp начало SP.3 насрочено задача услуга, няма да започнете P5200 Windows операционни системи 1 14 Jan 2009 08:24
Task Scheduler duskmon10 Общи Софтуер Чат 1 8мо Sep 2008 00:13
Изтриването на плануваното задание за Vista 4D (Fordy (Форд) Оли Windows операционни системи 2 12 май 2008 г. 11:06
Насрочен изгори до CD? coolsafe Общи Софтуер Чат 1 10 Jan 2008 21:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc