![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях с каша около звук схема на компютъра ми и се е натъкнала на списък задача опция някои идеи, които доведоха до главата ми. Направих списък задача и по-късно разбрах, че тя изисква парола сметка, за да работят, така направих парола за сметка и тя работи. Все пак се натъкнах на констатациите, че ако сте задали парола сметка, тогава ще трябва да влезете в системата при всяко стартиране на компютъра, като че ли са много сметки. Моят въпрос е: Има ли някакъв начин да се направи списък задача без да се правят на компютъра, въведете влезете в екрана? Тъй като аз съм единственият, използвайки моя компютър, това е много по-удобно за мен да натиснете бутона за захранване и да се върне в 1мин без да се налага да въведете паролата. |
|
| |||
| |||
| Каква операционна система. XP - Vista |
|
| |||
| |||
| Windows XP Професионална Вариант 2002 Service Pack 2 |
|
| |||
| |||
| Аз не съм имал никакви проблеми с това!? Когато се създаде списък задача го изисква потребителят да тичам то както и пита за парола два пъти! Когато задачата е план, тези идентификационни данни се използват за изпълнението на задачата. Не е вход GUI. Ако получите Ощипвам от Microsoft, Също можете да получите на компютър с Auto-Login при стартиране с една и съща парола.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен, че проблемът е описан правилно или неправилно имена се използват за характеристики. Има няколко различни начини да се избегне влезете в екрана на XP. Майк е моят предпочитан метод Ощипвам е много удобен инструмент, за да имат освен просто тази функция. Виж тук -- Annoyances.org - да се отървете от Logon Параван |
|
| |||
| |||
| OK, ще се опитам да го опиша малко по-добре. Исках да се създаде списък задача на моя компютър, така че отвори списък задача на прозореца в контролния панел и е създаден на дадена задача. Тогава избран музикален файл като задача да се извършват в определено време. АЗ щракване добре и се прилагат на задачата. Тогава реших да го тест, така и право кликне върху иконата на задачата и кликне върху "Run". Задачата статут заяви: "Планираното задача не вървят, защото неправилна парола или потребителско име е вписано." Така че задачата отвори отново, задаване на парола, която изисква да бъдат напечатани два пъти, и кога аз щракване прилага се появи прозорец гласящ "Възникна грешка при опит да се определят информация за профила задача. Конкретните грешка е: 0x80070005: Достъпът е отказан . Вие нямате разрешение за извършване на исканата операция. " Тогава Google търси кода на грешката и няколко интернет страници каза, че няма задача да работи, освен ако има предвид, че работи е парола, която е същата като на парола, поискана от диспечера на задачите. След това направих парола за моя сметка (единствен на този компютър), сложи парола, че в описаните задача, и когато казах задачата да тече, тя работи. Все пак по-късно, когато се обърнах моя компютър, бях изпратен в дневника на екрана и аз трябваше да въведете паролата си, вместо просто да се изпращат директно към компютъра си. Какво бих искал да бъде в състояние да направи е да се направи график на задачите, които ще работят в определен момент, без да се налага да ме тип в моята парола всеки път, когато включите компютъра си на. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ааа. Разбирам, че проблем сега. Най-простият начин би бил само за създаване на друг потребител с администратор привилегии. Наречи го нещо като STask. Уверете се, че ти я дам на парола. След това инсталирайте описаните задачата, която искате да тичам с потребителското име и паролата на потребителя, който току що създадохте. След това инсталирайте нормалните си сметка, за да влезете в Windows автоматично, когато започва и трябва да бъде добре да тръгвам.
|
| |||
| |||
| Виждам сега. Ощипвам ще ви позволи да байпас екрана за вход. Можете само да въведете паролата си в нея, и на екрана за вход ще излезе, но след това ще TwaekUI въведете паролата си и влезете в системата автоматично. Това може да отнеме няколко допълнителни секунди, за да стигнеш до работния плот, но тя не работи. Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ, не могат да се Достъп Моят Задача Ръководител | Raph78 | Windows операционни системи | 5 | 23rd Jul 2009 02:45 |
| Winxp начало SP.3 насрочено задача услуга, няма да започнете | P5200 | Windows операционни системи | 1 | 14 Jan 2009 08:24 |
| Task Scheduler | duskmon10 | Общи Софтуер Чат | 1 | 8мо Sep 2008 00:13 |
| Изтриването на плануваното задание за Vista | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 2 | 12 май 2008 г. 11:06 |
| Насрочен изгори до CD? | coolsafe | Общи Софтуер Чат | 1 | 10 Jan 2008 21:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |