menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Naplánované úlohy Otázka

Reply

Thread Nástroje
Old 9 května 2008, 10:25
Člen Skupina

Default Naplánované úlohy Otázka

Byl jsem si pohráváte s počítači zvuk systému a narazil jsem naplánované úlohy varianta, která přinesla některé nápady se mi v hlavě. Udělal jsem naplánovanou úlohu a později zjistil, že požaduje heslo k účtu na práci, tak jsem heslo k tomuto účtu a fungovalo to. Nicméně jsem narazil na zjištění, že pokud nastavíte heslo k účtu, pak se musíte přihlásit při každém spuštění počítače, jako kdyby tam jsou více účtů.

Má otázka zní: Existuje nějaký způsob, jak naplánované úlohy, aniž by počítač zadejte přihlásit obrazovku? Vzhledem k tomu, já jsem jediný, přes můj počítač, je to mnohem pohodlnější pro mě, aby se zasadila vypínače a vrátím se v 1min bez nutnosti zadávat heslo.
Old 9 května 2008, 10:33
Moderátor skupiny

Co se OS. XP - Vista

Old 9 května 2008, 12:46
Člen Skupina

Windows XP
Profesní
Verze 2002
Service Pack 2
Old 9 května 2008, 13:47
Dárce Skupina

Neměl jsem žádné problémy s tím!? Při nastavení naplánované úlohy, že žádá o uživateli spustit jako a žádá o heslo dvakrát!

Při spuštění úlohy, jsou pověření použitá ke spuštění úlohy. Neexistuje přihlašovací GUI.

Pokud máte TweakUI od MicrosoftuMůžete podobně dostat počítač na auto-přihlášení na startu se stejným heslem.

Old 9 května 2008, 15:22
Moderátor skupiny

Nejsem si jistý problém je popsán správně, nebo špatně názvy jsou použity pro funkce.

Existuje několik různých způsobů, jak zabránit přihlásit obrazovce v XP. Mike je můj preferovaný způsob, jak TweakUI je velmi šikovný nástroj, který mají vedle právě tuto funkci.

Podívejte se zde -- Annoyances.org - Zbav se přihlašovací obrazovka

Old 9 května 2008, 16:17
Člen Skupina

ok budu snažit popsat to trochu lepší. Chtěl jsem vytvořit naplánovanou úlohu na mém počítači, a tak jsem otevřel okno naplánované úlohy v ovládacím panelu a vytvořil úkol. Pak jsem vybraný hudební soubor jako úkol provádět na určeném čase. I clicked pořádku a aplikovaný úkol. Pak jsem se rozhodl vyzkoušet, tak i přímo kliknutím na ikonu úkolu a clicked "run". Stav úkolu, uvedla: "naplánované úlohy neběžel, protože nesprávné heslo nebo uživatelské jméno bylo zapsáno." Tak jsem otevřel úkol znovu nastavit heslo, které požadovaly, aby se zadali dvakrát, a když jsem kliknul se okno ukázal, že řekne "došlo k chybě při pokusu o nastavení úkolu informace o účtu. Konkrétní chyba: 0x80070005: Přístup byl odepřen . Nemáte oprávnění k provedení požadované operace. " Pak jsem hledal google kód chyby a několik internetových stránkách uvedl, že není úkolem bude fungovat, pokud účet, který běží již heslo, které je stejné jako heslo požaduje správce úloh. Po tom, udělal jsem heslo k účtu (jediný na tomto počítači), který dal heslo, že naplánovaná úloha, a když jsem za úkol spustit, fungovalo to. Avšak později, když jsem se obrátil na počítač, byl jsem vyslán do přihlášení obrazovku a musel jsem zadat heslo, místo aby ji odesílá přímo na plochu.

Co bych mohl udělat, je vytvořit naplánovanou úlohu, která bude probíhat v určitém čase bez nutnosti zadávat mi mé heslo pokaždé, když jsem zase na mém počítači.
Old 9 května 2008, 16:46
Moderátor skupiny

Ahh. Chápu, že problém nyní.

Nejjednodušší způsob by prostě bylo vytvořit další uživatele s oprávněními správce. Nazvěme to něco jako STask. Ujistěte se, že bys to heslo.

Pak nastavit naplánované úlohy, kterou chcete spustit se uživatelské jméno a heslo uživatele, který jste právě vytvořili.

Poté nastavte váš normální účet přihlásit se automaticky při spuštění systému Windows a měli byste být dobré jít.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 9 května 2008, 17:04
Moderátor skupiny

Teď vidím. TweakUI vám umožní obejít přihlašovací obrazovce. Stačí zadat své heslo, a přihlašovací obrazovky přijde, ale pak se TwaekUI zadejte heslo a přihlaste se automaticky. To může trvat několik vteřin navíc, aby vám na pracovní plochu, ale to funguje.

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Pokud máte TweakUI od MicrosoftuMůžete podobně dostat počítač na auto-přihlášení na startu se stejným heslem.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.