![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem si pohráváte s počítači zvuk systému a narazil jsem naplánované úlohy varianta, která přinesla některé nápady se mi v hlavě. Udělal jsem naplánovanou úlohu a později zjistil, že požaduje heslo k účtu na práci, tak jsem heslo k tomuto účtu a fungovalo to. Nicméně jsem narazil na zjištění, že pokud nastavíte heslo k účtu, pak se musíte přihlásit při každém spuštění počítače, jako kdyby tam jsou více účtů. Má otázka zní: Existuje nějaký způsob, jak naplánované úlohy, aniž by počítač zadejte přihlásit obrazovku? Vzhledem k tomu, já jsem jediný, přes můj počítač, je to mnohem pohodlnější pro mě, aby se zasadila vypínače a vrátím se v 1min bez nutnosti zadávat heslo. |
|
| |||
| |||
| Co se OS. XP - Vista |
|
| |||
| |||
| Windows XP Profesní Verze 2002 Service Pack 2 |
|
| |||
| |||
| Neměl jsem žádné problémy s tím!? Při nastavení naplánované úlohy, že žádá o uživateli spustit jako a žádá o heslo dvakrát! Při spuštění úlohy, jsou pověření použitá ke spuštění úlohy. Neexistuje přihlašovací GUI. Pokud máte TweakUI od MicrosoftuMůžete podobně dostat počítač na auto-přihlášení na startu se stejným heslem.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý problém je popsán správně, nebo špatně názvy jsou použity pro funkce. Existuje několik různých způsobů, jak zabránit přihlásit obrazovce v XP. Mike je můj preferovaný způsob, jak TweakUI je velmi šikovný nástroj, který mají vedle právě tuto funkci. Podívejte se zde -- Annoyances.org - Zbav se přihlašovací obrazovka |
|
| |||
| |||
| ok budu snažit popsat to trochu lepší. Chtěl jsem vytvořit naplánovanou úlohu na mém počítači, a tak jsem otevřel okno naplánované úlohy v ovládacím panelu a vytvořil úkol. Pak jsem vybraný hudební soubor jako úkol provádět na určeném čase. I clicked pořádku a aplikovaný úkol. Pak jsem se rozhodl vyzkoušet, tak i přímo kliknutím na ikonu úkolu a clicked "run". Stav úkolu, uvedla: "naplánované úlohy neběžel, protože nesprávné heslo nebo uživatelské jméno bylo zapsáno." Tak jsem otevřel úkol znovu nastavit heslo, které požadovaly, aby se zadali dvakrát, a když jsem kliknul se okno ukázal, že řekne "došlo k chybě při pokusu o nastavení úkolu informace o účtu. Konkrétní chyba: 0x80070005: Přístup byl odepřen . Nemáte oprávnění k provedení požadované operace. " Pak jsem hledal google kód chyby a několik internetových stránkách uvedl, že není úkolem bude fungovat, pokud účet, který běží již heslo, které je stejné jako heslo požaduje správce úloh. Po tom, udělal jsem heslo k účtu (jediný na tomto počítači), který dal heslo, že naplánovaná úloha, a když jsem za úkol spustit, fungovalo to. Avšak později, když jsem se obrátil na počítač, byl jsem vyslán do přihlášení obrazovku a musel jsem zadat heslo, místo aby ji odesílá přímo na plochu. Co bych mohl udělat, je vytvořit naplánovanou úlohu, která bude probíhat v určitém čase bez nutnosti zadávat mi mé heslo pokaždé, když jsem zase na mém počítači. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahh. Chápu, že problém nyní. Nejjednodušší způsob by prostě bylo vytvořit další uživatele s oprávněními správce. Nazvěme to něco jako STask. Ujistěte se, že bys to heslo. Pak nastavit naplánované úlohy, kterou chcete spustit se uživatelské jméno a heslo uživatele, který jste právě vytvořili. Poté nastavte váš normální účet přihlásit se automaticky při spuštění systému Windows a měli byste být dobré jít.
|
| |||
| |||
| Teď vidím. TweakUI vám umožní obejít přihlašovací obrazovce. Stačí zadat své heslo, a přihlašovací obrazovky přijde, ale pak se TwaekUI zadejte heslo a přihlaste se automaticky. To může trvat několik vteřin navíc, aby vám na pracovní plochu, ale to funguje. Citace:
|