μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Scheduled Task Ερώτηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9ης Μαΐου 2008, 10:25
Μέλος Ομάδα

Default Scheduled Task Ερώτηση

Έχω Messing γύρω μου με το σύστημα ήχου του υπολογιστή και ήρθα σε όλη την προγραμματισμένη εργασία της επιλογής, η οποία έφερε κάποιες ιδέες για το κεφάλι μου. Έκανα μία προγραμματισμένη εργασία και αργότερα έμαθε ότι απαιτεί κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό εργασία? Έτσι έκανα έναν κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό και θα εργαστεί. Ωστόσο, ήρθα σε όλη την διαπιστώσεις ότι αν ορίσετε κωδικό πρόσβασης σε λογαριασμό, τότε θα πρέπει να συνδέεστε κάθε φορά που ξεκινάτε τον υπολογιστή, όπως και αν υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί.

Η ερώτησή μου είναι: Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει μια προγραμματισμένη εργασία χωρίς να κάνουν τον υπολογιστή, εισάγετε τις συνδεθείτε οθόνη; Δεδομένου ότι είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή μου, είναι πολύ πιο βολικό για μένα να πιέσει το κουμπί και να επανέλθω σε 1min, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης.
Old 9ης Μαΐου 2008, 10:33
Συντονιστής Ομάδας

Τι OS. XP - Vista

Old 9ης Μαΐου 2008, 12:46
Μέλος Ομάδα

Windows XP
Επαγγελματικά
Έκδοση 2002
Service Pack 2
Old 9ης Μαΐου 2008, 13:47
Ομάδα Δωρητών

Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό!? Όταν δημιουργηθεί μια προγραμματισμένη εργασία που ζητά ο χρήστης να τρέχει σαν και ζητάει τον κωδικό πρόσβασης δύο φορές!

Όταν το έργο εκτελείται, οι πιστοποιήσεις χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση του καθήκοντος. Δεν υπάρχει GUI login.

Εάν έχετε TweakUI από τη Microsoft, Μπορείτε να πάρετε τον ίδιο τρόπο το PC για να το auto-login κατά την εκκίνηση με τον ίδιο κωδικό πρόσβασης.

Old 9ης Μαΐου 2008, 15:22
Συντονιστής Ομάδας

Δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα που περιγράφεται σωστά ή λάθος τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για τα χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν λίγες διαφορετικούς τρόπους για να αποφευχθεί η συνδεθείτε οθόνη σε XP. Mike μου είναι η προτιμώμενη μέθοδος ως εργαλείο TweakUI είναι ένα πολύ βολικό εργαλείο για να έχουν, εκτός από μόνο αυτή τη λειτουργία.

Κοίτα εδώ -- Annoyances.org - να απαλλαγούμε από την οθόνη σύνδεσης

Old 9ης Μαΐου 2008, 16:17
Μέλος Ομάδα

ok Θα προσπαθήσω να περιγράψω λίγο καλύτερα. Ήθελα να δημιουργήσετε μια προγραμματισμένη εργασία στον υπολογιστή μου, λοιπόν, άνοιξε το παράθυρο προγραμματισμένη εργασία στον πίνακα ελέγχου και να δημιουργήσει ένα έργο. Στη συνέχεια, επέλεξε ένα αρχείο μουσικής, όπως ένα έργο θα πρέπει να εκτελείται σε συγκεκριμένο χρόνο. I κλικ εντάξει και εφαρμόζεται το έργο. Στη συνέχεια, αποφάσισε να δοκιμάσει αυτό, έτσι δικαίωμα κλικ στο εικονίδιο και καθήκον κλικ "Run". Το έργο αναφέρεται καθεστώς "Η προγραμματισμένη εργασία δεν εκτελείται επειδή έναν εσφαλμένο κωδικό πρόσβασης ή όνομα χρήστη τέθηκε." Έτσι, άνοιξε εκ νέου το έργο, που έχει έναν κωδικό πρόσβασης που θα ζητήσει να πληκτρολογήσει δύο φορές, και όταν πατηθεί εφαρμόζεται ένα παράθυρο εμφανίστηκε δηλώνοντας "Παρουσιάστηκε σφάλμα ενώ επιχειρεί να θέσει αποστολή λογαριασμού. Το συγκεκριμένο σφάλμα είναι: 0x80070005: Access is denied . Δεν έχετε την άδεια να εκτελέσει την αιτούμενη λειτουργία. " Τότε το google έψαξε το λάθος κωδικό και μερικές ιστοσελίδες είπε ότι δεν θα συνεργαστεί καθήκον Αν δεν το λογαριασμό που εκτελεί έχει έναν κωδικό πρόσβασης που θα είναι το ίδιο με το password που ζήτησε η αποστολή του διαχειριστή. Μετά από αυτό, έκανα έναν κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό μου (το μόνο που σε αυτόν τον υπολογιστή), τον κωδικό πρόσβασης που τίθενται στην προγραμματισμένη εργασία και, όταν της είπα το καθήκον να εκτελέσει, εργάζεται. Ωστόσο αργότερα, όταν θ μετατραπεί σε υπολογιστή μου, μου έστειλε να συνδεθείτε με την οθόνη και έπρεπε να πληκτρολογήσουν τον κωδικό μου, αντί απλώς να αποσταλούν κατευθείαν στο desktop μου.

Αυτό που θα ήθελα να είναι σε θέση να κάνουμε είναι να κάνει μια προγραμματισμένη εργασία που θα εκτελεστεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να απαιτούν μου τον κωδικό μου στον τύπο κάθε φορά που ο υπολογιστής μου για τη σειρά.
Old 9ης Μαΐου 2008, 16:46
Συντονιστής Ομάδας

Ahh. Κατανοώ το πρόβλημα τώρα.

Ο απλούστερος τρόπος θα ήταν απλά να είναι η δημιουργία ενός άλλου χρήστη με δικαιώματα διαχειριστή. Πρόσκληση είναι κάτι σαν STask. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει έναν κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέχεια, η προγραμματισμένη εργασία που θέλετε να εκτελέσετε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του χρήστη που μόλις δημιουργήσατε.

Τότε που η κανονική σας λογαριασμό για να συνδέεστε αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows και θα πρέπει να είναι καλό να πάει.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 9ης Μαΐου 2008, 17:04
Συντονιστής Ομάδας

Βλέπω τώρα. TweakUI θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε την οθόνη σύνδεσης. Απλά πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης σε αυτήν και η οθόνη σύνδεσης θα έρθει μέχρι τότε, αλλά θα TwaekUI εισάγετε τον κωδικό σας και να συνδεθείτε αυτόματα. Μπορεί να χρειαστούν λίγα επιπλέον δευτερόλεπτα για να φέρω στην επιφάνεια εργασίας αλλά φροντίζει.

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Mike0001 View Post
Εάν έχετε TweakUI από τη Microsoft, Μπορείτε να πάρετε τον ίδιο τρόπο το PC για να το auto-login κατά την εκκίνηση με τον ίδιο κωδικό πρόσβασης.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια, Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση μου Task Manager Raph78 Λειτουργικά συστήματα Windows 5 23 Ιουλ 2009 02:45
Winxp σπίτι SP.3 προγραμματισμένη εργασία υπηρεσία δεν μπορεί να ξεκινήσει P5200 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 14 Ιαν 2009 08:24
Χρονοδιάγραμμα εργασιών duskmon10 Γενικά Λογισμικό Chat 1 8ο Σεπ 2008 00:13
Διαγραφή προγραμματισμένη εργασία για Vista 4D (Fordy (Ford) Ollie Λειτουργικά συστήματα Windows 2 12η Μαΐου 2008 11:06
Προγραμματισμένη για να κάψετε CD;; coolsafe Γενικά Λογισμικό Chat 1 10 Ιαν 2008 21:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.