![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'bio messing oko s mog računala zvuk shema i JA je došao preko definiranog zadatka opciju koja je neke ideje u moje glave. Ja napravio na rasporedu zadatka, a kasnije saznala da se traži račun lozinka za rad, tako da sam napravio lozinke na račun i Internet izrađen. Ipak JA je došao preko nalaz da ako postavite račun lozinka, onda se morate prijaviti u svaki put kad pokrenete računalo kao i ako postoje višestruke račune. Moje pitanje je: Ima li bilo koji način napraviti rasporedu zadatak bez računalo unijeti u zapisnik ekranu? Budući da sam jedini koristeći moj računalo, svoj 'puno više odgovara me gurnuti snagom gumba i vratiti se u 1min bez upišite lozinku. |
|
| |||
| |||
| Koji OS. XP - Vista |
|
| |||
| |||
| Windows XP Stručni Version 2002 Service Pack 2 |
|
| |||
| |||
| Nisam imao nikakvih problema s tim!? Kada postavite planirano je zadatak traži od korisnika da ga kao i pita za password dvaput! Kada je zadatak pokrenuti vjerodajnicama one se koriste za izvođenje zadatka. Nema GUI prijavu. Ako dobijete TweakUI od Microsofta, Na sličan način možete dobiti na PC auto-login pri pokretanju s istim lozinku.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran taj problem je opisano točno ili pogrešno imena se koriste za značajke. Postoji nekoliko različitih načina da se izbjegne log in screen na XP. Mike's je moja željena metoda kao TweakUI je vrlo zgodan alat da su osim samo ovu funkciju. Pogledajte ovdje -- Annoyances.org - dobili osloboditi od Logon Screen |
|
| |||
| |||
| ok ja ću pokušati opisati ga malo bolje. JA ištanje to stvoriti rasporedu zadatak na mom računalu, tako da sam otvorio prozor na rasporedu zadatak u control panel i stvorio zadatak. I onda odabrane glazbene datoteke kao zadatak biti izvršen u određenom trenutku. Ja kliknuo OK i primijenjene zadatka. I onda je odlučila testirati ga, tako da sam kliknuo na pravo na zadatak i klikne na ikonu "trčanje". Zadatak status izjavio "definiranog zadatka nisu pokrenuti jer pogrešan lozinku ili korisničko ime bila upisana." Pa sam otvorio zadatak ponovno postaviti zaporku koja traži da se kucanog dvaput, i kad sam kliknuo primjenjuju prozoru pojavio navodeći "Dogodila se pogreška tijekom pokušaja zadati računu. Specifične pogreške je: 0x80070005: Access is denied . Nemate dopuštenje za obavljanje tražene operacije. " Tada sam pretražio google greška kod i nekoliko web lokacija, rekao je da nijedan zadatak će raditi, osim ako račun na kojem je pokrenut ima password da je isti kao i lozinke koje zahtijeva zadaća voditelj. Nakon toga sam napravio lozinku za svoj račun (samo na ovo računalo), stavi da lozinku u zakazano zadatak, a kada sam rekao za izvođenje zadatka, on je radio. Međutim kasnije kada sam okrenuo na moje računalo, bio sam poslan na zapisnik u ekranu i morao sam upisati svoju lozinku, umjesto da se šalje samo ravno na moj radna površina. Što bih želio biti u mogućnosti učiniti je da se planirano zadatak koji će se prikazivati u određenom trenutku zahtijeva od mene da moju lozinku upišite u svakom trenutku obratiti na moj računalo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahh. Razumijem problem sada. Najjednostavnija metoda će biti samo za stvaranje drugog korisnika sa admin povlastica. Nazvati nešto slično STask. Provjerite da li je dati lozinku. Zatim postaviti zakazana zadatak koji želite pokrenuti sa korisničko ime i lozinku korisnika koje ste upravo stvorili. Potom postavite svoj normalan račun za prijavu u automatski prilikom pokretanja sustava Windows i trebali biste biti u redu.
|
| |||
| |||
| Vidim sada. TweakUI omogućit će zaobići prijava zaslon. Potrebno je samo unijeti svoju lozinku u njoj i login screen će iskrsavati ali onda će TwaekUI unesete lozinku i prijavite vama automatski. On svibanj potrajati nekoliko sekundi da bi dobili ekstra ste na radnu površinu, ali on ne funkcionirati. Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć, ne možete pristupiti Moj Task Manager | Raph78 | Windows Operating Systems | 5 | 23. srpnja 2009 02:45 |
| WinXP home SP.3 rasporedu zadatak usluga neće početi | P5200 | Windows Operating Systems | 1 | 14 siječanj 2009 08:24 |
| Task Scheduler | duskmon10 | Općenito Software Chat | 1 | 8. Sep 2008 00:13 |
| Brisanje zakazani zadatak na Vidik | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 2 | 12. svibanj 2008 11:06 |
| Planirana spali na cd? | coolsafe | Općenito Software Chat | 1 | 10 siječanj 2008 21:31 |
| Thread Tools | |
| |