kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Ütemezett feladat kérdés

Reply

Téma eszközök
Old Május 9, 2008, 10:25
Csoport tagja

Default Ütemezett feladat kérdés

Voltam szórakozni én számítógép megbízható rendszer és rábukkantam az ütemezett feladat megoldás, amely hozott néhány ötletet a fejem. Csináltam egy ütemezett feladatot, és később kiderült, hogy előírja, hogy a számla jelszó dolgozni, úgyhogy tettem egy jelszót a fiók, és kialakult. Azonban rábukkantam a megállapítást, hogy ha a készlet egy jelszó, akkor be kell jelentkeznie minden alkalommal, amikor elindítja a számítógépet, ha van több fiókot.

A kérdésem: Van-e bármilyen módja annak, hogy egy ütemezett feladatot anélkül, hogy a számítógép adja meg a bejelentkezés képernyőn? Mivel én vagyok az egyetlen, aki használja a számítógépet, ez sokkal kényelmesebb nekem, nyomja meg a bekapcsoló gombot, és gyere vissza 1min anélkül, hogy írja be a jelszót.
Old Május 9, 2008, 10:33
Moderátor Csoport

What OS. XP - Vista

Old Május 9, 2008, 12:46
Csoport tagja

Windows XP
Szakmai
Version 2002
Service Pack 2
Old Május 9, 2008, 13:47
Donor Group

Nekem nem volt semmilyen probléma ezzel!?? Amikor létrehoz egy ütemezett feladat azt kéri, hogy a felhasználó futtatni azt, és kéri, hogy a jelszót kétszer!

Amikor a feladat fut, ezek a hitelesítő adatait használja futtatni a feladatot. Nincs GUI login.

Ha A Microsoft TweakUI, Akkor hasonlóan kap a PC automatikus bejelentkezés induláskor ugyanazzal a jelszóval.

Old Május 9, 2008, 15:22
Moderátor Csoport

Nem tudom a problémát írja le megfelelően, vagy a hibás neveket használják funkciókat.

Van néhány különböző módon, hogy elkerüljék a bejelentkezés képernyőt XP. Mike-nak van a legjobb módszer a TweakUI egy nagyon praktikus eszköz, amellyel amellett, hogy éppen ezt a funkciót.

Nézz ide -- Annoyances.org - Megszabadulni a bejelentkezési képernyő

Old Május 9, 2008, 16:17
Csoport tagja

ok megpróbálom leírni, hogy egy kicsit jobban. Szerettem volna létrehozni egy ütemezett feladatot a számítógépen, így kinyitottam az ablakot ütemezett feladatot a vezérlőpulton, és készítettünk egy feladatot. Ezután kiválasztott egy zenei fájl egy feladatot el kell végezni az erre kijelölt időben. Rákattintottam rendben van, és alkalmazta a feladatot. Aztán úgy döntött, hogy tesztelni, úgyhogy jobb kattintás a feladat ikon és csattant "run". A feladat állapota úgy fogalmazott: "Az ütemezett feladat nem futtatható, mert hibás jelszót vagy a felhasználói nevet adott meg." Tehát én megnyitotta a feladatot újra, meg azt a jelszót kért a gépelt kétszer, és mikor én csattant alkalmazni egy ablak, amely azt mutatta ki "Hiba történt, miközben megpróbálja beállítani feladat adatait. A konkrét hiba: 0x80070005: A hozzáférés megtagadva . Ön nincs jogosultsága végrehajtani a kért műveletet. " Aztán google keresni a hibakódot és néhány weboldalak azt mondta, hogy nincs feladat, kivéve ha a számla, amelyen fut egy jelszót, ami ugyanaz, mint a jelszó által kért feladat igazgató. Ezek után, csináltam egy jelszót a saját számlájára (az egyetlen, aki ezen a gépen), tedd azt a jelszót a tervezett feladat, és amikor azt mondtam a feladat futtatása, mûködött. Azonban később, amikor megfordult a Sajátgép, én küldtek a bejelentkező képernyő és azt is írja, hogy az én jelszavam, ne csak küldik egyenesen az asztalon.

Amit én szeretnék tudni, hogy nem az, hogy az ütemezett feladat, hogy fog futni egy bizonyos időben anélkül, hogy az én számomra, hogy írja be a jelszót minden alkalommal, én pedig a Sajátgép.
Old Május 9, 2008, 16:46
Moderátor Csoport

Ahh. Megértem a problémát most.

A legegyszerűbb lenne igazságos, hogy hozzon létre egy másik felhasználó admin jogosultsággal. Nevezni valami hasonló STask. Győződjön meg róla, hogy ez egy jelszót.

Majd adja meg az ütemezett feladatot futtatni szeretné a felhasználó nevét és jelszavát a felhasználó az imént létrehozott.

Majd állítsa be a szokásos jelentkezik be a Windows indulásakor automatikusan, és nem lesz jó menni.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 9, 2008, 17:04
Moderátor Csoport

Most már látom. TweakUI akarat enged ön kitérő a bejelentkező képernyő. Ön csak adja meg a jelszót, és a bejelentkező képernyő jön fel, de aztán TwaekUI majd adja meg a jelszót, és be Ön automatikusan. Lehet, hogy csak néhány extra másodpercet kap, hogy az asztalra, de működik.

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Ha A Microsoft TweakUI, Akkor hasonlóan kap a PC automatikus bejelentkezés induláskor ugyanazzal a jelszóval.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.