![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Voltam szórakozni én számítógép megbízható rendszer és rábukkantam az ütemezett feladat megoldás, amely hozott néhány ötletet a fejem. Csináltam egy ütemezett feladatot, és később kiderült, hogy előírja, hogy a számla jelszó dolgozni, úgyhogy tettem egy jelszót a fiók, és kialakult. Azonban rábukkantam a megállapítást, hogy ha a készlet egy jelszó, akkor be kell jelentkeznie minden alkalommal, amikor elindítja a számítógépet, ha van több fiókot. A kérdésem: Van-e bármilyen módja annak, hogy egy ütemezett feladatot anélkül, hogy a számítógép adja meg a bejelentkezés képernyőn? Mivel én vagyok az egyetlen, aki használja a számítógépet, ez sokkal kényelmesebb nekem, nyomja meg a bekapcsoló gombot, és gyere vissza 1min anélkül, hogy írja be a jelszót. |
|
| |||
| |||
| What OS. XP - Vista |
|
| |||
| |||
| Windows XP Szakmai Version 2002 Service Pack 2 |
|
| |||
| |||
| Nekem nem volt semmilyen probléma ezzel!?? Amikor létrehoz egy ütemezett feladat azt kéri, hogy a felhasználó futtatni azt, és kéri, hogy a jelszót kétszer! Amikor a feladat fut, ezek a hitelesítő adatait használja futtatni a feladatot. Nincs GUI login. Ha A Microsoft TweakUI, Akkor hasonlóan kap a PC automatikus bejelentkezés induláskor ugyanazzal a jelszóval.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nem tudom a problémát írja le megfelelően, vagy a hibás neveket használják funkciókat. Van néhány különböző módon, hogy elkerüljék a bejelentkezés képernyőt XP. Mike-nak van a legjobb módszer a TweakUI egy nagyon praktikus eszköz, amellyel amellett, hogy éppen ezt a funkciót. Nézz ide -- Annoyances.org - Megszabadulni a bejelentkezési képernyő |
|
| |||
| |||
| ok megpróbálom leírni, hogy egy kicsit jobban. Szerettem volna létrehozni egy ütemezett feladatot a számítógépen, így kinyitottam az ablakot ütemezett feladatot a vezérlőpulton, és készítettünk egy feladatot. Ezután kiválasztott egy zenei fájl egy feladatot el kell végezni az erre kijelölt időben. Rákattintottam rendben van, és alkalmazta a feladatot. Aztán úgy döntött, hogy tesztelni, úgyhogy jobb kattintás a feladat ikon és csattant "run". A feladat állapota úgy fogalmazott: "Az ütemezett feladat nem futtatható, mert hibás jelszót vagy a felhasználói nevet adott meg." Tehát én megnyitotta a feladatot újra, meg azt a jelszót kért a gépelt kétszer, és mikor én csattant alkalmazni egy ablak, amely azt mutatta ki "Hiba történt, miközben megpróbálja beállítani feladat adatait. A konkrét hiba: 0x80070005: A hozzáférés megtagadva . Ön nincs jogosultsága végrehajtani a kért műveletet. " Aztán google keresni a hibakódot és néhány weboldalak azt mondta, hogy nincs feladat, kivéve ha a számla, amelyen fut egy jelszót, ami ugyanaz, mint a jelszó által kért feladat igazgató. Ezek után, csináltam egy jelszót a saját számlájára (az egyetlen, aki ezen a gépen), tedd azt a jelszót a tervezett feladat, és amikor azt mondtam a feladat futtatása, mûködött. Azonban később, amikor megfordult a Sajátgép, én küldtek a bejelentkező képernyő és azt is írja, hogy az én jelszavam, ne csak küldik egyenesen az asztalon. Amit én szeretnék tudni, hogy nem az, hogy az ütemezett feladat, hogy fog futni egy bizonyos időben anélkül, hogy az én számomra, hogy írja be a jelszót minden alkalommal, én pedig a Sajátgép. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahh. Megértem a problémát most. A legegyszerűbb lenne igazságos, hogy hozzon létre egy másik felhasználó admin jogosultsággal. Nevezni valami hasonló STask. Győződjön meg róla, hogy ez egy jelszót. Majd adja meg az ütemezett feladatot futtatni szeretné a felhasználó nevét és jelszavát a felhasználó az imént létrehozott. Majd állítsa be a szokásos jelentkezik be a Windows indulásakor automatikusan, és nem lesz jó menni.
|
| |||
| |||
| Most már látom. TweakUI akarat enged ön kitérő a bejelentkező képernyő. Ön csak adja meg a jelszót, és a bejelentkező képernyő jön fel, de aztán TwaekUI majd adja meg a jelszót, és be Ön automatikusan. Lehet, hogy csak néhány extra másodpercet kap, hogy az asztalra, de működik. Idézet:
|