פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

משימות מתוזמנות שאלה

Reply

שרשרת כלים
Old 9 במאי 2008, 10:25
חבר קבוצת

Default משימות מתוזמנות שאלה

אני כבר להתעסק עם המחשב שלי סביב קולות של סכימת ואני בא בכל משימה מתוזמנת אפשרות אשר הביאו כמה רעיונות על הראש שלי. אני עשיתי את המשימות המתוזמנות ואילך נמצא, כי זה דורש את סיסמת החשבון לעבוד; כך עשיתי סיסמה על חשבון וזה עובד. עם זאת באתי על פני ממצאי שאם תגדיר סיסמת חשבון, אתה חייב להיכנס בכל פעם שמפעילים את המחשב כאילו יש מספר רב של חשבונות.

השאלה שלי היא: האם יש דרך לבצע משימות מתוזמנות מבלי לבצע את המחשב הזן את רישום המסך? מאז אני היחיד באמצעות המחשב שלי, זה הרבה יותר נוח לי לדחוף את מתג ההפעלה ולחזור ב 1min מבלי להקליד את הסיסמה.
Old 9 במאי 2008, 10:33
מנהל קבוצת

מה מערכת ההפעלה. XP - Vista

Old 9 במאי 2008, 12:46
חבר קבוצת

Windows XP
מקצוען
גרסת 2002
Service Pack 2
Old 9 במאי 2008, 13:47
קבוצת תורמים

אני עדיין לא היו שום בעיות עם זה!?? כשאתה להגדיר משימה מתוזמנת היא תבקש את המשתמש להפעיל אותה כפי ומבקש את הסיסמה פעמיים!

כאשר המשימה היא לרוץ, אישורים אלו משמשות כדי להפעיל את המשימה. אין GUI הכניסה.

אם אתה מקבל TweakUI ממיקרוסופט, כמו כן ניתן לקבל את המחשב באופן אוטומטי בעת ההפעלה התחברות עם אותה סיסמה.

Old 9 במאי 2008, 15:22
מנהל קבוצת

אני לא בטוח שהבעיה היא תיארה נכון או לא נכון את שמות נמצאים בשימוש עבור תכונות.

קיימות מספר דרכים שונות כדי למנוע את רישום המסך ב-XP. מייק של השיטה המועדפת שלי היא כמו TweakUI הוא כלי שימושי מאוד חוץ מזה יש רק בפונקציה זו.

תראה כאן -- Annoyances.org - להיפטר מסך הכניסה

Old 9 במאי 2008, 16:17
חבר קבוצת

יהיה בסדר, אני מנסה לתאר את זה קצת יותר טוב. אני רוצה ליצור משימה מתוזמנת על המחשב שלי, אז פתחתי את החלון משימה מתוזמנת בלוח הבקרה ויצרה משימה. אז נבחר קובץ מוסיקה כמו משימה כדי לבצע בכל עת המיועדים. אני בסדר ו לחצו להחיל את המשימה. אז החלטתי לבדוק אותו, לכן אני צודקת, לחצו על סמל המשימה ואת לחצת "הפעלה". המשימה מעמד קבע "של משימה מתוזמנת לא לרוץ כי הסיסמה לא נכונה, או שם המשתמש היה נכנס". אז פתחתי את המשימה שוב, להגדיר סיסמה שביקש להיות הקלדת פעמיים, וכאשר אני מחיל לחצו חלון הגיע וקבע "אירעה שגיאה בעת ניסיון להגדיר את פרטי חשבון המשימה. הספציפי היא שגיאה: 0x80070005: הגישה נדחתה . אין לך הרשאה לבצע את הפעולה המבוקשת. " אז אני Google חיפוש קוד השגיאה וכמה אתרי אינטרנט, אמר כי המשימה לא יעבוד אלא אם החשבון שבו פועל בעל סיסמה זהה את הסיסמה המבוקשת על ידי מנהל המשימות. אחרי זה, אני עשיתי את הסיסמה עבור החשבון שלי (היחיד במחשב זה), לשים את הסיסמה של משימות מתוזמנות, וכאשר אמרתי את המשימה לרוץ, זה עבד. אולם מאוחר יותר כאשר אני הפעלתי את המחשב שלי, אני נשלחתי על רישום המסך ואני צריך להקליד את הסיסמה, במקום רק נשלח ישר אל שולחן העבודה שלי.

מה אני רוצה להיות מסוגל לעשות הוא לבצע משימה מתוזמנת כי יפעל בכל זמן מסוים ללא צורך לי להקליד את הסיסמה שלי בכל פעם שאני להפעיל את המחשב שלי ב.
Old 9 במאי 2008, 16:46
מנהל קבוצת

אהה. אני מבין את הבעיה עכשיו.

השיטה הפשוטה היה להיות רק כדי ליצור עוד משתמש עם הרשאות מנהל מערכת. קוראים לו משהו כמו STask. ודא שאתה נותן אותה סיסמה.

לאחר מכן בחר את המשימות המתוזמנות אתה רוצה להריץ את שם המשתמש והסיסמה של המשתמש שזה עתה יצרת.

לאחר מכן בחר את החשבון בדרך כלל על מנת להתחבר באופן אוטומטי עם הפעלת Windows, ואתה צריך להיות טוב ללכת.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 9 במאי 2008, 17:04
מנהל קבוצת

אני רואה עכשיו. TweakUI יאפשר לכם לעקוף את מסך הכניסה. אתה רק להזין את הסיסמה בה ואת הכניסה למסך יגיע אבל עד אז יהיה TwaekUI להזין את הסיסמה והיכנס אותך באופן אוטומטי. זה עלול לקחת כמה שניות כדי לקבל תוספת לך את שולחן העבודה אבל זה עובד.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mike0001 View Post
אם אתה מקבל TweakUI ממיקרוסופט, כמו כן ניתן לקבל את המחשב באופן אוטומטי בעת ההפעלה התחברות עם אותה סיסמה.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה, לא ניתן לגשת מנהל המשימות שלי Raph78 מערכות ההפעלה Windows 5 23 יולי 2009 02:45
Winxp הביתה SP.3 שירות משימה מתוזמנת לא נדלק P5200 מערכות ההפעלה Windows 1 14th ינואר 2009 08:24
מתזמן המשימות duskmon10 כללי תוכנות צ 'אט 1 8 ספטמבר 2008 00:13
מחיקת משימה מתוזמנת ב Vista 4d (Fordy (פורד) אולי מערכות ההפעלה Windows 2 -12 במאי 2008 11:06
מתוכנן לצרוב תקליטור?? coolsafe כללי תוכנות צ 'אט 1 -10 ינואר 2008 21:31
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.