![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר להתעסק עם המחשב שלי סביב קולות של סכימת ואני בא בכל משימה מתוזמנת אפשרות אשר הביאו כמה רעיונות על הראש שלי. אני עשיתי את המשימות המתוזמנות ואילך נמצא, כי זה דורש את סיסמת החשבון לעבוד; כך עשיתי סיסמה על חשבון וזה עובד. עם זאת באתי על פני ממצאי שאם תגדיר סיסמת חשבון, אתה חייב להיכנס בכל פעם שמפעילים את המחשב כאילו יש מספר רב של חשבונות. השאלה שלי היא: האם יש דרך לבצע משימות מתוזמנות מבלי לבצע את המחשב הזן את רישום המסך? מאז אני היחיד באמצעות המחשב שלי, זה הרבה יותר נוח לי לדחוף את מתג ההפעלה ולחזור ב 1min מבלי להקליד את הסיסמה. |
|
| |||
| |||
| מה מערכת ההפעלה. XP - Vista |
|
| |||
| |||
| Windows XP מקצוען גרסת 2002 Service Pack 2 |
|
| |||
| |||
| אני עדיין לא היו שום בעיות עם זה!?? כשאתה להגדיר משימה מתוזמנת היא תבקש את המשתמש להפעיל אותה כפי ומבקש את הסיסמה פעמיים! כאשר המשימה היא לרוץ, אישורים אלו משמשות כדי להפעיל את המשימה. אין GUI הכניסה. אם אתה מקבל TweakUI ממיקרוסופט, כמו כן ניתן לקבל את המחשב באופן אוטומטי בעת ההפעלה התחברות עם אותה סיסמה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח שהבעיה היא תיארה נכון או לא נכון את שמות נמצאים בשימוש עבור תכונות. קיימות מספר דרכים שונות כדי למנוע את רישום המסך ב-XP. מייק של השיטה המועדפת שלי היא כמו TweakUI הוא כלי שימושי מאוד חוץ מזה יש רק בפונקציה זו. תראה כאן -- Annoyances.org - להיפטר מסך הכניסה |
|
| |||
| |||
| יהיה בסדר, אני מנסה לתאר את זה קצת יותר טוב. אני רוצה ליצור משימה מתוזמנת על המחשב שלי, אז פתחתי את החלון משימה מתוזמנת בלוח הבקרה ויצרה משימה. אז נבחר קובץ מוסיקה כמו משימה כדי לבצע בכל עת המיועדים. אני בסדר ו לחצו להחיל את המשימה. אז החלטתי לבדוק אותו, לכן אני צודקת, לחצו על סמל המשימה ואת לחצת "הפעלה". המשימה מעמד קבע "של משימה מתוזמנת לא לרוץ כי הסיסמה לא נכונה, או שם המשתמש היה נכנס". אז פתחתי את המשימה שוב, להגדיר סיסמה שביקש להיות הקלדת פעמיים, וכאשר אני מחיל לחצו חלון הגיע וקבע "אירעה שגיאה בעת ניסיון להגדיר את פרטי חשבון המשימה. הספציפי היא שגיאה: 0x80070005: הגישה נדחתה . אין לך הרשאה לבצע את הפעולה המבוקשת. " אז אני Google חיפוש קוד השגיאה וכמה אתרי אינטרנט, אמר כי המשימה לא יעבוד אלא אם החשבון שבו פועל בעל סיסמה זהה את הסיסמה המבוקשת על ידי מנהל המשימות. אחרי זה, אני עשיתי את הסיסמה עבור החשבון שלי (היחיד במחשב זה), לשים את הסיסמה של משימות מתוזמנות, וכאשר אמרתי את המשימה לרוץ, זה עבד. אולם מאוחר יותר כאשר אני הפעלתי את המחשב שלי, אני נשלחתי על רישום המסך ואני צריך להקליד את הסיסמה, במקום רק נשלח ישר אל שולחן העבודה שלי. מה אני רוצה להיות מסוגל לעשות הוא לבצע משימה מתוזמנת כי יפעל בכל זמן מסוים ללא צורך לי להקליד את הסיסמה שלי בכל פעם שאני להפעיל את המחשב שלי ב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אהה. אני מבין את הבעיה עכשיו. השיטה הפשוטה היה להיות רק כדי ליצור עוד משתמש עם הרשאות מנהל מערכת. קוראים לו משהו כמו STask. ודא שאתה נותן אותה סיסמה. לאחר מכן בחר את המשימות המתוזמנות אתה רוצה להריץ את שם המשתמש והסיסמה של המשתמש שזה עתה יצרת. לאחר מכן בחר את החשבון בדרך כלל על מנת להתחבר באופן אוטומטי עם הפעלת Windows, ואתה צריך להיות טוב ללכת.
|
| |||
| |||
| אני רואה עכשיו. TweakUI יאפשר לכם לעקוף את מסך הכניסה. אתה רק להזין את הסיסמה בה ואת הכניסה למסך יגיע אבל עד אז יהיה TwaekUI להזין את הסיסמה והיכנס אותך באופן אוטומטי. זה עלול לקחת כמה שניות כדי לקבל תוספת לך את שולחן העבודה אבל זה עובד. ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה, לא ניתן לגשת מנהל המשימות שלי | Raph78 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 23 יולי 2009 02:45 |
| Winxp הביתה SP.3 שירות משימה מתוזמנת לא נדלק | P5200 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 14th ינואר 2009 08:24 |
| מתזמן המשימות | duskmon10 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 8 ספטמבר 2008 00:13 |
| מחיקת משימה מתוזמנת ב Vista | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -12 במאי 2008 11:06 |
| מתוכנן לצרוב תקליטור?? | coolsafe | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -10 ינואר 2008 21:31 |
| שרשרת כלים | |
| |