![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I've been messing around with my kompiuterio garso sistemą, ir aš atėjau per numatytą užduotį variantas, kuris davė idėjų į galvą. Aš numatytas užduotis ir vėliau sužinojau, kad jam reikia sąskaitos slaptažodį į darbą, tad aš padariau slaptažodį sąskaitą ir ji dirbo. Tačiau aš atėjau visoje išvados, kad jeigu jūs nustatote paskyros slaptažodį, turite prisijungti kiekvieną kartą paleidus kompiuterį, jei yra keletas ataskaitų. Mano klausimas: Ar yra koks nors būdas padaryti numatytas užduotis nedarant kompiuterį įvesti ekrano žurnale? Kadangi aš tik viena, naudojant "My Computer", tai daug patogiau man stumti maitinimo mygtuką ir grįžti į 1min nereikalaujant įvesti slaptažodį. |
|
| |||
| |||
| Kokia OS. XP - Vista |
|
| |||
| |||
| Windows XP Profesijos Versija 2.002 Service Pack 2 |
|
| |||
| |||
| Turiu neturėjo jokios su šios problemos!? Jei įsteigti numatytą užduotį ji prašo, kad vartotojas galėtų jį paleisti, kaip ir prašo įvesti slaptažodį du kartus! Kai užduotis yra veikti, šie įgaliojimai yra naudojami paleisti užduotį. Nėra GUI login. Jei Jums TweakUI iš Microsoft, Galite gauti panašų kompiuterio Auto-login paleidžiant su tuo pačiu slaptažodžiu.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Nesu tikras problema aprašyta teisingai arba neteisingai pavadinimai yra naudojamos funkcijos. Yra keletas būdų išvengti ekrano, XP prisijunkite. Mike's pasirinktą metodą TweakUI yra labai patogus įrankis yra tiesiog be šios funkcijos. Galite čia -- Annoyances.org - atsikratyti ekrano mygtuku |
|
| |||
| |||
| Ok I'll try apibūdinti jį šiek tiek geriau. Aš norėjau sukurti numatytą užduotį į savo kompiuterį, todėl aš atidarė numatytas užduotis lange Valdymo skydas ir sukūrė užduotis. Tada aš pasirinktas muzikos failą kaip užduotis turi būti atliekamas tam tikru laiku. Aš paspausti Gerai ir taikomi užduotį. Tada aš nusprendžiau patikrinti tai, kad aš paspaudę dešiniuoju pelės klavišu piktogramą užduočių ir paspaudžia "Run". Užduoties statusas pažymėjo, kad "numatytas užduotis nebuvo rodomi, nes neteisingas slaptažodis arba vartotojo vardas buvo įrašytas." Aš atidarė dar kartą atlikti užduotį, nustatyti slaptažodį, prašome būti išspausdinti du kartus, o kai paspaudžia taikyti langą parodė, teigdama, kad "Įvyko klaida bandant nustatyti užduotis sąskaitos informaciją. Konkrečias klaida: 0x80070005: Prieiga uždrausta . Jūs neturite leidimo atlikti norimą operaciją. " Tada aš "Google ieškojote klaidos kodą ir keletas tinklapis sako, kad užduotis bus nebent tai, kad veikia taip, kad slaptažodis yra slaptažodis, kaip prašė Task Manager patį. Po to, aš padariau slaptažodis Mano sąskaita (tik vienas šis kompiuteris), kad įdėti slaptažodį numatytas užduotis, ir kai aš pasakiau užduotį paleisti, ji dirbo. Tačiau vėliau, kai įjungtas mano kompiuteris, aš buvau išsiųstas į ekraną prisijunkite ir man teko įvesti savo slaptažodį, o ne tiesiog būti siunčiami tiesiai prie mano stalo. Ką aš norėčiau, kad būtų galima padaryti, tai atlikti numatytą užduotį, kuri bus įgyvendinama per tam tikrą laiką, nereikalaujant man įvesti slaptažodį kiekvieną kartą aš savo ruožtu mano kompiuteryje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahh. Suprantu problema dabar. Paprasčiausias būdas būtų tiesiog sukurti naują vartotoją su administratoriaus teisėmis. Skambink ji kažką panašaus STask. Įsitikinkite, kad suteikti jam slaptažodį. Tada nustatykite numatytą užduotį, kurią norite paleisti su vartotojo vardu ir slaptažodžiu vartotojo ką tik sukūrėte. Tada nustatykite savo įprastą sąskaitą Prisijungti automatiškai paleidžiant Windows, ir jūs turite būti gera eiti.
|
| |||
| |||
| Matau dabar. TweakUI leis apeiti prisijungimo ekrano. Jums reikia tik įvesti savo slaptažodį, tai ir prisijungimo ekrane bus sugalvoti, bet tada TwaekUI bus įvesti slaptažodį ir prisijungti jūs automatiškai. Tai gali užtrukti keletą papildomų sekundžių jums į darbalaukį, tačiau jis darbą. Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help, negaliu prieiti prie savo Task Manager | Raph78 | Windows "operacinės sistemos | 5 | 23 liepa 2009 02:45 |
| WinXP Home SP.3 numatytas užduotis paslauga nebus pradėtas | P5200 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 14 sausis 2009 08:24 |
| Task Scheduler | duskmon10 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 8 rugsėjis 2008 00:13 |
| Išbraukiant numatytas užduotis ant Vista | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 12, 2008 11:06 |
| Planuojama įrašyti į CD? | coolsafe | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 10 sausis 2008 21:31 |
| Temos įrankiai | |
| |