mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Scheduled Task Jautājums

Reply

Thread Tools
Old Maijs 9, 2008, 10:25
Loceklis

Default Scheduled Task Jautājums

I've been messing around with mana datora skaņu sistēma, un man nāca pāri plānots uzdevuma risinājums, kas celta dažas idejas galvu. Es regulārus uzdevumu un vēlāk atklājas, ka tā prasa konta parole uz darbu, tāpēc es paroli kontu un tā strādāja. Tomēr man nāca pāri secinājumus, ka, ja iestatāt konta parole, tad jums ir jāpiesakās katru reizi startējot datoru, jo, ja ir vairāki konti.

Mans jautājums ir: Vai ir kāds veids, kā plānots uzdevumu, neveicot datora ienākt log in screen? Tā kā es esmu tikai viena, izmantojot savu datoru, tā ir daudz ērtāk man push barošanas pogu, un nāk atpakaļ 1min bez tipam paroli.
Old Maijs 9, 2008, 10:33
Moderator Group

Kāda OS. XP - Vista

Old Maijs 9, 2008, 12:46
Loceklis

Windows XP
Professional
Versija 2.002
Service Pack 2
Old Maijs 9, 2008, 13:47
Donors Group

Man nav bijis nekādu ar šo problēmu!? Iestatot plānots uzdevums prasa lietotājam darboties tā, kā un prasa paroli divas reizes!

Kad uzdevums ir darboties, šīs pilnvaras tiek izmantotas, lai palaistu uzdevumu. Nav GUI login.

Ja Jums TweakUI no MicrosoftJūs varat tāpat iegūt datoru ar auto-login, startējot ar pašu paroli.

Old Maijs 9, 2008, 15:22
Moderator Group

Es neesmu pārliecināts, problēma ir aprakstīts pareizi vai nepareizi nosaukumi tiek izmantoti pazīmes.

Ir daži dažādos veidos, lai izvairītos no log in ekrāna XP. Mike's ir mans vēlamais veids, kā TweakUI ir ļoti ērts rīks ir papildus tikai šo funkciju.

Meklēt šeit -- Annoyances.org - Get vaļā Logon Screen

Old Maijs 9, 2008, 16:17
Loceklis

ok, I'll try to aprakstīt nedaudz labāk. Es gribēju izveidot regulāru uzdevumu manā datorā, tādēļ es atvēru paredzēts uzdevums logu vadības panelī, un izveidots uzdevumu. Tad es izvēlētos mūzikas failu kā uzdevums veicams noteiktā laikā. Es noklikšķinājis labi un lietišķo uzdevumu. Es tad nolēma to izmēģināt, tāpēc es labi noklikšķinājis uz uzdevumu ikonu un noklikšķinot "run". Uzdevums statuss ir norādīts: "paredzēts uzdevums nav palaist, jo nepareiza parole vai lietotāja vārds tika ierakstīts." Tāpēc es atklāja uzdevumu vēlreiz, kas paroli, kas pieprasīja būt drukāti divas reizes, un kad es noklikšķinājis uz loga atnāca norādot, ka "kļūda, mēģinot noteikt uzdevumu konta informāciju. Īpašās kļūda is: 0x80070005: Piekļuve liegta . Jums nav atļauts veikt pieprasīto darbību. " Tad es google meklēja kļūdas kodu un dažas tīmekļa vietnes, apgalvoja, ka uzdevums būs darboties, ja kontā, kas darbojas, ir parole, kas ir tāds pats kā parole pieprasīto uzdevumu pārvaldnieks. Pēc tam es paroli manu kontu (tikai viens šajā datorā), iesaiņota, ka parole regulāro uzdevumu, un, kad teicu uzdevums darboties, tā strādā. Taču vēlāk, kad man palika mana datora, es tika nosūtīts log in screen un man bija ierakstiet savu paroli, nevis tikai, kas tiek nosūtīti tieši uz manu desktop.

Ko es vēlētos, lai varētu to darīt, ir veikt regulāru uzdevums, kas darbosies noteiktu laiku, neprasot man rakstīt manu paroli katru reizi, kad es savukārt mana datora.
Old Maijs 9, 2008, 16:46
Moderator Group

Ahh. Es saprotu, problēma tagad.

Vienkāršākais veids būtu vienkārši izveidot citu lietotājam admin privilēģijām. To sauc par kaut ko līdzīgu STask. Pārliecinieties, ka jums arī tā parole.

Tad kas paredzēts uzdevums vēlaties palaist ar lietotāja vārdu un paroli, lietotāja, kuru nupat izveidojāt.

Tam iestatiet savu parasto kontu, lai pieteiktos automātiski, kad Windows sāk un jums ir jābūt labi iet.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Maijs 9, 2008, 17:04
Moderator Group

Redzu. TweakUI ļaus jums apiet pieteikšanās ekrāns. Jūs vienkārši ievadiet paroli, un pieteikšanās ekrāns būs uz augšu, bet pēc tam TwaekUI būs ievadiet paroli un log jūs automātiski. Tas var būt dažas papildu sekundes, lai jūs darbvirsmu, bet tas strādā.

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Ja Jums TweakUI no MicrosoftJūs varat tāpat iegūt datoru ar auto-login, startējot ar pašu paroli.

Reply

Register

Bookmarks