menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Naplánované úlohy Otázka

Reply

Thread Tools
Old 9. mája 2008, 10:25
Člen Skupina

Default Naplánované úlohy Otázka

Bol som umazávání okolo môjho počítača zvukový systém a já prišiel cez naplánované úlohy varianta, ktorá priniesla niektoré nápady na moju hlavu. Urobil som naplánované úlohy a neskôr zistil, že požaduje heslo k účtu k práci, takže som heslo na účet a to fungovalo. Napriek tomu som sa stretol na zistenia, že ak si nastaviť heslo k účtu, potom sa musíte prihlásiť pri každom spustení počítača, ako keby sa viac účtov.

Moja otázka znie: Existuje nejaký spôsob, ako naplánované úlohy bez toho, aby počítač zadajte prihlásiť obrazovku? Vzhľadom k tomu, že som jediný, pomocou počítača, je to oveľa pohodlnejšie pre mňa tlačit vypínače a vráť sa do 1min, bez toho, aby na zadanie hesla.
Old 9. mája 2008, 10:33
Moderátor skupiny

Aký OS. XP - Vista

Old 9. mája 2008, 12:46
Člen Skupina

Windows XP
Profesijné
Verzia 2002
Service Pack 2
Old 9. mája 2008, 13:47
Darcu Skupina

Som nemal žiadne problémy s týmto!? Keď nastaviť naplánované úlohy, že sa spýta na používateľa spustiť ako a opýta na heslo, dvakrát!

Keď úlohou je spustiť, tie sú poverenia použitých na spustenie úlohy. Neexistuje žiadny GUI login.

Ak máte TweakUI z Microsoft, Môžete získať podobne PC na auto-prihlásení na štarte s rovnakým heslom.

Old 9. mája 2008, 15:22
Moderátor skupiny

Nie som si istý problém je popísaný správne, alebo zle názvy sa používajú pre funkcie.

Existuje niekoľko rôznych spôsobov, ako sa vyhnúť prihlásiť obrazovky v XP. Mike to je môj preferovaný spôsob, ako TweakUI je veľmi šikovný nástroj, ktorý má okrem práve túto funkciu.

Pozrite sa tu -- Annoyances.org - zbaviť sa prihlasovacia obrazovka

Old 9. mája 2008, 16:17
Člen Skupina

ok budem snažiť popísať to trochu lepšie. Chcel som vytvoriť plán na mojom počítači, tak som otvoril okno naplánované úlohy v ovládacom paneli a vytvorila úlohu. I potom vybrané hudobný súbor ako úlohu, ktorá má byť vykonaná v určený čas. Som kliknul v pohodě a aplikovaný úlohu. I potom sa rozhodol to vyskúšať, tak aj pravé kliknutí na ikonu úlohy a klikli "run". Úlohou postavenie uvedené "Plánované úlohy sa nespustí, pretože nesprávne heslo alebo užívateľské meno bolo zapísané." Tak som otvoril úloha znovu nastaviť heslo, ktoré požaduje, aby na stroji dvakrát, a keď som klikol uplatňuje okno ukázala uvedie "Došlo k chybe pri pokuse stanoviť úloha účte. Špecifická chyba: 0x80070005: Prístup bol odmietnutý . Nemáte povolenie na vykonanie požadovanej operácie. " Potom som google Hľadaný kód chyby a niekoľko webových stránkach uviedla, že nie je úlohou bude fungovať, ak sa tomu, že beží s heslom, ktoré je rovnaké ako heslo požadované úlohy manažéra. Za to, že som urobil heslo na môj účet (jediný na tomto počítači), dej to na heslo, že naplánovaná úloha, a keď som povedal, že úlohou plynúť, fungovalo to. Avšak neskôr, keď som sa obrátil na môjho počítača, som bol poslaný do log in obrazovku a musel som zadať heslo miesto toho ju poslal rovno do môjho počítača.

Čo by som rád, aby bol schopný urobiť, je vytvoriť plán, ktorý bude prebiehať v určitom čase, aby bolo potrebné, abych typu moje heslo v každej dobe aj obrátiť na môj počítač.
Old 9. mája 2008, 16:46
Moderátor skupiny

Ahh. Chápem, že problém teraz.

Najjednoduchší spôsob by len vytvoriť iný používateľ s admin právami. Výzva je niečo ako Staška. Uistite sa, že jej heslo.

Potom nastaviť naplánované úlohy, ktorú chcete spustiť sa užívateľské meno a heslo používateľa, ktorý ste práve vytvorili.

Potom nastaviť normálny účet prihlásiť automaticky pri spustení systému Windows a tie by mali byť dobré ísť.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 9. mája 2008, 17:04
Moderátor skupiny

Vidím teraz. TweakUI vám umožní obísť prihlasovacej obrazovky. Stačí zadať heslo a prihlasovacie obrazovky sa dostanú hore, ale potom TwaekUI bude potrebné zadať heslo a prihlasovala automaticky. To môže trvať niekoľko sekúnd naviac vám na plochu, ale funguje.

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
Ak máte TweakUI z Microsoft, Môžete získať podobne PC na auto-prihlásení na štarte s rovnakým heslom.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc, nemôže dostať do svojho Správca úloh Raph78 Operačné systémy Windows 5 23. júla 2009 02:45
Winxp domov SP.3 naplánované úlohy službu nedá spustiť P5200 Operačné systémy Windows 1 14. januára 2009 08:24
Plánovač úloh duskmon10 Všeobecné Software Chat 1 8. September 2008 00:13
Smazání plán na Vista 4D (Ford (Ford) Ollie Operačné systémy Windows 2 12. mája 2008 11:06
Plánovaný vypáliť na CD? coolsafe Všeobecné Software Chat 1 10. januára 2008 21:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.