![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som umazávání okolo môjho počítača zvukový systém a já prišiel cez naplánované úlohy varianta, ktorá priniesla niektoré nápady na moju hlavu. Urobil som naplánované úlohy a neskôr zistil, že požaduje heslo k účtu k práci, takže som heslo na účet a to fungovalo. Napriek tomu som sa stretol na zistenia, že ak si nastaviť heslo k účtu, potom sa musíte prihlásiť pri každom spustení počítača, ako keby sa viac účtov. Moja otázka znie: Existuje nejaký spôsob, ako naplánované úlohy bez toho, aby počítač zadajte prihlásiť obrazovku? Vzhľadom k tomu, že som jediný, pomocou počítača, je to oveľa pohodlnejšie pre mňa tlačit vypínače a vráť sa do 1min, bez toho, aby na zadanie hesla. |
|
| |||
| |||
| Aký OS. XP - Vista |
|
| |||
| |||
| Windows XP Profesijné Verzia 2002 Service Pack 2 |
|
| |||
| |||
| Som nemal žiadne problémy s týmto!? Keď nastaviť naplánované úlohy, že sa spýta na používateľa spustiť ako a opýta na heslo, dvakrát! Keď úlohou je spustiť, tie sú poverenia použitých na spustenie úlohy. Neexistuje žiadny GUI login. Ak máte TweakUI z Microsoft, Môžete získať podobne PC na auto-prihlásení na štarte s rovnakým heslom.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý problém je popísaný správne, alebo zle názvy sa používajú pre funkcie. Existuje niekoľko rôznych spôsobov, ako sa vyhnúť prihlásiť obrazovky v XP. Mike to je môj preferovaný spôsob, ako TweakUI je veľmi šikovný nástroj, ktorý má okrem práve túto funkciu. Pozrite sa tu -- Annoyances.org - zbaviť sa prihlasovacia obrazovka |
|
| |||
| |||
| ok budem snažiť popísať to trochu lepšie. Chcel som vytvoriť plán na mojom počítači, tak som otvoril okno naplánované úlohy v ovládacom paneli a vytvorila úlohu. I potom vybrané hudobný súbor ako úlohu, ktorá má byť vykonaná v určený čas. Som kliknul v pohodě a aplikovaný úlohu. I potom sa rozhodol to vyskúšať, tak aj pravé kliknutí na ikonu úlohy a klikli "run". Úlohou postavenie uvedené "Plánované úlohy sa nespustí, pretože nesprávne heslo alebo užívateľské meno bolo zapísané." Tak som otvoril úloha znovu nastaviť heslo, ktoré požaduje, aby na stroji dvakrát, a keď som klikol uplatňuje okno ukázala uvedie "Došlo k chybe pri pokuse stanoviť úloha účte. Špecifická chyba: 0x80070005: Prístup bol odmietnutý . Nemáte povolenie na vykonanie požadovanej operácie. " Potom som google Hľadaný kód chyby a niekoľko webových stránkach uviedla, že nie je úlohou bude fungovať, ak sa tomu, že beží s heslom, ktoré je rovnaké ako heslo požadované úlohy manažéra. Za to, že som urobil heslo na môj účet (jediný na tomto počítači), dej to na heslo, že naplánovaná úloha, a keď som povedal, že úlohou plynúť, fungovalo to. Avšak neskôr, keď som sa obrátil na môjho počítača, som bol poslaný do log in obrazovku a musel som zadať heslo miesto toho ju poslal rovno do môjho počítača. Čo by som rád, aby bol schopný urobiť, je vytvoriť plán, ktorý bude prebiehať v určitom čase, aby bolo potrebné, abych typu moje heslo v každej dobe aj obrátiť na môj počítač. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahh. Chápem, že problém teraz. Najjednoduchší spôsob by len vytvoriť iný používateľ s admin právami. Výzva je niečo ako Staška. Uistite sa, že jej heslo. Potom nastaviť naplánované úlohy, ktorú chcete spustiť sa užívateľské meno a heslo používateľa, ktorý ste práve vytvorili. Potom nastaviť normálny účet prihlásiť automaticky pri spustení systému Windows a tie by mali byť dobré ísť.
|
| |||
| |||
| Vidím teraz. TweakUI vám umožní obísť prihlasovacej obrazovky. Stačí zadať heslo a prihlasovacie obrazovky sa dostanú hore, ale potom TwaekUI bude potrebné zadať heslo a prihlasovala automaticky. To môže trvať niekoľko sekúnd naviac vám na plochu, ale funguje. Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc, nemôže dostať do svojho Správca úloh | Raph78 | Operačné systémy Windows | 5 | 23. júla 2009 02:45 |
| Winxp domov SP.3 naplánované úlohy službu nedá spustiť | P5200 | Operačné systémy Windows | 1 | 14. januára 2009 08:24 |
| Plánovač úloh | duskmon10 | Všeobecné Software Chat | 1 | 8. September 2008 00:13 |
| Smazání plán na Vista | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 2 | 12. mája 2008 11:06 |
| Plánovaný vypáliť na CD? | coolsafe | Všeobecné Software Chat | 1 | 10. januára 2008 21:31 |
| Thread Tools | |
| |