мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Сцхедулед Таск Питање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. мај 2008, 10:25
Мембер Гроуп

И'ве беен мессинг око аудио програма са мог рачунара и ја сам дошао преко Сцхедулед Таск опцију која доноси неке идеје на моју главу. Направио сам планирани задатак, а касније сазнао да је захтева лозинку за налог за рад, тако да сам направио лозинку на налогу и то радили. Ипак ЈА је дошао преко сазнања да ако сте поставили лозинку за налог, онда морате да пријавите сваки пут када покренете рачунар, као да постоји више рачуна.

Моје питање је: Да ли постоји начин да планирани задатак без рачунара унесите пријавите екрану? Пошто сам само један користи мој рачунар, то је много згодније ми је да притисните дугме за напајање и врати у 1мин без откуцајте лозинку.
Old 9. мај 2008, 10:33
Модератор / ица групе

Који оперативни систем. КСП - Видик

Old 9. мај 2008, 12:46
Мембер Гроуп

Уиндоус КСП
Стручни
Версион 2002
Сервице Пацк 2
Old 9. мај 2008, 13:47
Донаторска Група

Нисам имао никаквих проблема са овим?? Када поставите планирани задатак да пита за корисника да га воде, као и пита за лозинку два пута!

Када се покрене задатак, те привилегије су коришћени да покрену посао. Нема ГУИ-пријава.

Ако добијете Из Мицрософт ТуеакУИ, На сличан начин можете да добијете рачунар да аутоматски пријава при покретању са истом лозинком.

Old 9. мај 2008, 15:22
Модератор / ица групе

Нисам сигуран да је проблем описан исправно или погрешно имена се користе за функције.

Постоји неколико различитих начина да се избегне пријавите на екрану у КСП-у. Мајк је мој омиљени начин као ТуеакУИ је веома згодно средство да се поред само ову функцију.

Погледајте овде -- Анноыанцес.орг - отарасити екрану за пријављивање

Old 9. мај 2008, 16:17
Мембер Гроуп

Ок ја ћу покушати да га опише мало боље. Хтео сам да креирате планирани задатак на мом рачунару, тако да сам отворио прозор у планирани задатак у цонтрол панел и креирали задатак. И онда одабране музичке датотеке, као задатак да се изврши на одређени време. Сам кликнуо ок и примењене задатак. Онда сам одлучио да га испита, тако да сам у праву кликнуо на задатак и кликнуо икону "Рун". Задатак Статус изјавио "планирани задатак нису покренути, јер је ушао нетачне лозинке или корисничког имена." Зато сам отворио поново задатак, одредите лозинку која захтева да буде откуцан два пута, и када сам кликнуо примењују прозор појавио наводећи "Догодила се грешка приликом покушаја да поставите информације о налогу задатака специфичне грешке: 0кс80070005: Приступ није дозвољен. не. дозволу да обавља тражене операције. " Онда сам Гоогле претрес код грешке и неколико сајтова је рекао да ће се задатак радити осим ако не рачуна на којем је покренут је лозинку која је иста као лозинка тражили од задатака менаџера. Након тога, направио сам лозинку за свој налог (само један на овом рачунару), ставите да се лозинка у планирани задатак, а када сам рекао да покренете задатак, он је радио. Међутим, касније када сам окренуо на мој компјутер, био сам послао да се пријавите на екрану и морао сам да унесете лозинку, уместо да се само шаљу директно на десктоп.

Оно што бих желео да буде у стању да урадите је да планирани задатак који ће радити на одређено време без мене захтева да унесете лозинку у сваком тренутку да укључим на мом рачунару.
Old 9. мај 2008, 16:46
Модератор / ица групе

Ахх. Јасно ми је сад проблем.

Најједноставнији начин ће само бити да креирате још једног корисника са привилегијама администратора. Позив је нешто слично СТаск. Проверите да ли дати лозинку.

Затим подесити Сцхедулед Таск да желите да покренете уз корисничко име и лозинку корисника коју сте управо креирали.

Затим подесите свој нормалан налог да бисте се пријавили аутоматски када се Уиндоус покрене и треба добро да иде.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 9. мај 2008, 17:04
Модератор / ица групе

Ја сада видим. ТуеакУИ ће вас заобићи екрана за пријаву. Само унесите своју лозинку у њега и екрана за пријаву ће доћи, али до тада ће ући ТуаекУИ лозинку и пријавите се у аутоматски. То може потрајати неколико додатних секунди да би вам за десктоп, али то не ради.

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Ако добијете Из Мицрософт ТуеакУИ, На сличан начин можете да добијете рачунар да аутоматски пријава при покретању са истом лозинком.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц