az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Zamanlanmış Görev Sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 9 Mayıs 2008, 10:25
Üye Grubu

Default Zamanlanmış Görev Sorunu

Ben bilgisayarın ses düzeni ile yaklaşık oynamayı oldum ve benim başkanı fikir getirdi zamanlanan görev seçeneği üzerinde geldi. Ve planlanmış bir görev yaptı, daha sonra bu iş için hesap şifresini gerektirir öğrendim; bu yüzden bu hesabı bir şifre yapılmış ve işe yaradı. Ancak ben bulgular bir hesap şifre koymak arasında, daha sonra, bilgisayarı her başlattığınızda giriş için geldi varsa birden fazla hesap olarak.

Benim sorum: Bu bilgisayar ekranında günlük girmek yapmadan planlanmış bir görev yapmak için herhangi bir yolu var mı? Genellikle tek benim bilgisayar kullanıyorum, çok daha fazla benim için güç düğmesine basarak uygundur ve 1min gelir türü için şifre kalmadan.
Old 9 Mayıs 2008, 10:33
Moderatör Grubu

Ne OS. XP - Vista

Old 9 Mayıs 2008, 12:46
Üye Grubu

Windows XP
Profesyonel
Sürüm 2002
Service Pack 2
Old 9 Mayıs 2008, 13:47
Bağış Grubu

Ben bu konuda herhangi bir sorun oldu?? Eğer kullanıcı olarak çalıştırmak ister ve şifre için iki kez sorar planlanmış bir iş kurmak!

Bu görev, çalışma, bu kimlik görevi çalıştırmak için kullanılır. There is no GUI girişiniz.

Eğer almak TweakUI Microsoft, Size aynı şekilde otomatik olarak bilgisayar alabilirsiniz giriş aynı şifre ile başlangıçta.

Old 9 Mayıs 2008, 15:22
Moderatör Grubu

Ben sorunun doğru veya yanlış isimleri özellikler için kullanılmaktadır açıklanan emin değilim.

İşte XP'de ekran günlük önlemek için birkaç farklı yolu vardır. Ahmet'in TweakUI olarak tercih edilen bir yöntemdir bu işlevi yanında olması çok kullanışlı bir araçtır.

Bak -- Annoyances.org - Oturum Ekran kurtulun

Old 9 Mayıs 2008, 16:17
Üye Grubu

Biraz daha iyi açıklamak için deneyin edeceksiniz ok. Benim bilgisayarda bir zamanlanmış görev oluşturmak için, bu yüzden kontrol panelinde bulunan zamanlanmış görev penceresi açıldı ve bir görev oluşturulan istedim. Daha sonra belirlenen zamanda gerçekleştirilebilir bir görev olarak bir müzik dosyası seçili. Ben tamam tıkladım ve görevi uygulanır. O zaman bunu test etmek için, bu yüzden doğru görevi simgesine tıkladım ve "Çalıştır" tıklandığında karar verdi. Çünkü yanlış bir şifre ya da kullanıcı adı girilmiş görevi durumu "Zamanlanmış görevi çalıştırmak didn't belirtmiştir." Ben yine, görev açılmış bir şifre bu talep ayarlamak iki kez ve neden olabilir ve ne zaman bir pencere geçerli tıklayan kadar "süre görev hesap bilgilerini ayarlamak için çalışırken bir hata oluştu belirten gösterdi. Özel error: 0x80070005: Erişim reddedildi . You izni istenen işlemi gerçekleştirmek için yok. " Daha sonra Google, hata kodu ve bazı web sitelerini arama sürece hesap çalışan hiçbir görev bu şifreyi Görev yöneticisi tarafından talep aynı şifre sahip çalışacağını söyledi. Bundan sonra, hesabımı bu bilgisayara (tek), koymak, planlanan görevi parola ve ne zaman i çalıştırmak için görev verdiği demeçte, bu çalıştı bir şifre geldi. Ancak daha sonra ne zaman benim bilgisayar döndü, ben ekranda günlük gönderildi ve türü için şifre yerine vardı sadece düz masaüstü için gönderiliyor.

Ne istiyorum yapabilmek için belirli bir zaman türü için benim bilgisayar açmak her i Şifremi yaz gerektirmeden çalışır planlanmış bir görev yapmaktır.
Old 9 Mayıs 2008, 16:46
Moderatör Grubu

Ahh. Şimdi problemi.

En basit yöntem sadece yönetici ayrıcalıklarına sahip bir kullanıcı oluşturmak olacaktır. Gibi bir şey bu Arama STask. Olun bunu bir şifre vermek emin.

Daha sonra kullanıcı adı ve sadece yaratan kullanıcının şifre ile çalıştırmak istediğiniz zamanlanmış görev ayarlayın.

Sonra normal hesabınıza giriş ayarlı otomatik olarak Windows başlar ve sizin için iyi olacaktır.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 9 Mayıs 2008, 17:04
Moderatör Grubu

Şimdi bakın. TweakUI bir giriş ekranı atlamasına izin verir. Sadece ve şifrenizi girin giriş ekranı gelecektir ama sonra TwaekUI şifre girmek ve otomatik olarak bir giriş yapın. Bu masaüstü sizi almak için bir kaç saniye sürebilir ancak çalışır.

Alıntı:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Eğer almak TweakUI Microsoft, Size aynı şekilde otomatik olarak bilgisayar alabilirsiniz giriş aynı şifre ile başlangıçta.

Reply

Register

Bookmarks