![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був возитися зі звуковою схемою моєму комп'ютері, і я натрапив на заплановане завдання варіант, який приніс ідеї приходять в голову. Я зробив це заплановане завдання, а потім з'ясували, що вона вимагає пароль облікового запису для роботи, так що я зробив пароль на обліковий запис і це спрацювало. Однак я натрапив на висновках, що, якщо ви встановите пароль облікового запису, то вам необхідно ввійти до кожного разу при запуску комп'ютера, якщо є кілька облікових записів. Моє питання: Чи є спосіб зробити це заплановане завдання без комп'ютера, введіть увійти екрані? Так як я єдиний користувач мого комп'ютера, це набагато зручніше для мене натиснути на кнопку живлення і повернутися в 1min без необхідності вводити пароль. |
|
| |||
| |||
| Який ОС. XP - Vista |
|
| |||
| |||
| Windows XP Професійний Версія 2002 З пакетом оновлення 2 |
|
| |||
| |||
| У мене не було ніяких проблем з цим!? При створенні запланованого завдання вона просить для користувача, щоб запустити його як і запитує пароль двічі! При виконанні завдань, ці облікові дані використовуються для виконання завдання. Існує не Логін GUI. Якщо ви отримуєте TweakUI від MicrosoftВи можете отримати аналогічним ПК для автоматичного Логін при запуску з таким же паролем.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, що проблема описана правильно чи неправильно імен використовуються для функцій. Є кілька способів, щоб уникнути увійти екран в XP. Майка кращим методом, TweakUI є дуже зручним інструментом, щоб мати, крім лише цією функцією. Дивись тут -- Annoyances.org - позбавитися від екрану входу в систему |
|
| |||
| |||
| OK Я постараюся описати його трохи краще. Я хотів створити заплановане завдання на моєму комп'ютері, так що я відкрив запланованого завдання вікно в панель управління і створив завдання. Потім я вибрав музичний файл як завдання буде виконуватися в призначений час. Я натиснув порядку і прикладні завдання. Тоді я вирішив перевірити його, так що я права натиснув на значок завдання і натиснув "Запустити". Завдання статус заявив, що "призначене завдання не запускається, тому було введено неправильний пароль або ім'я користувача". І відкрив я свої завдання знову встановити пароль, який просив, щоб бути надруковані двічі, а коли я натиснув застосувати вікна з'явилися заявивши, що "Помилка при спробі встановити інформації про завдання рахунок. Конкретні помилки: 0x80070005: Відмовлено в доступі . У вас немає дозволу на виконання запитаної операції ". Тоді я Google Пошук коду помилки і декількох сайтах сказав, що завдання не буде працювати, якщо обліковий запис, запущених пароль, який збігається з паролем проханням Task Manager. Після цього я зробив пароля для облікового запису (тільки на одному комп'ютері), додайте цей пароль у заплановане завдання, а коли я сказав, щоб запустити завдання, це спрацювало. Однак пізніше, коли я повернув свій комп'ютер, я був направлений увійти екрані, і мені довелося ввести мій пароль, а не просто бути спрямований прямо на моєму робочому столі. Те, що я хотів би бути в змозі робити це, щоб заплановані завдання, які будуть працювати в певний час, не вимагаючи мене тип пароля кожен раз, коли включаю свій комп'ютер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahh. Я розумію, що проблема зараз. Найпростішим методом б просто створити ще один користувач з правами адміністратора. Назвіть це щось на зразок STask. Переконайтеся, що ви даєте йому пароль. Потім встановіть запланованого завдання ви хочете запустити з ім'ям користувача і паролем користувача, якого ви тільки що створили. Потім встановіть ваш стандартний облік увійти в систему автоматично, коли Windows запускається і ви повинні бути добре йти.
|
| |||
| |||
| Тепер я бачу. TweakUI дозволить Вам обійти Логін екрані. Просто введіть свій пароль в ньому і Логін екрані буде придумати, а потім TwaekUI буде ввести пароль і вхід до облікового запису автоматично. Це може зайняти кілька додаткових секунд, щоб змусити Вас на робочому столі, але вона працює. Цитата:
|