![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имате нужда от добър екран улавяне парче софтуер, но Windows клавиатура Отпечатай екран не е достатъчно добър?
|
|||
|
|||
|
Ами Fraps? Мисля, че това, което той нарича този
|
|
|
|||
|
|||
|
Това е напълно различно парче софтуер Ем, занимаващи се с видео.
Аз съм просто говоря екранни снимки като тази по-долу. |
|
|
|||
|
|||
|
О съжалявам. Моят Bad
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравей първият ми пост: D
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ей Emry.
Fraps е FPS (кадъра в секунда) Counter. Много полезен инструмент в себе си.
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз търсех добра за всички, а аз се опитаха reeks. Благодаря аз ще го опитам.
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравей aquariancore
Fraps е създадена, за да направи снимки на екрани и видеоклипове на играта play.it включва рамка ставка брояч, тя е много прост потребител interface.with fraps зададете hotkeys по подразбиране се виждат на екрана F10 и видео заснемане F9.the е качеството на на видео и заснемане на екрана, са от второ до none.There са безплатни и платени за versions.the само ограничение на свободното е видео заснемане е ограничена до 30 секунди. Надявам се това да помогне. Изтегли> Fraps Freeware |
|
|
|||
|
|||
|
Дали тя работи също и върху RealPlayer Защото ако аз употреба PRNTSCREEN и поставете някъде тя не дава на видео екран изстрел? Имах Опитвах, че за доста по някое време.
|
|
|
|||
|
|||
|
В общи линии, PrintScr не работи върху realone и MediaPlayer, някои професионални екрана улавяне програма Fraps и Snagit,ACA улавянето Pro може лесно да го направите.
|