![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete dobré snímání obrazovky kus software, ale Windows klávesnici Print Screen není dost dobrý?
| |||
| |||
| Co Fraps? Myslím, že to je to, co nazývá |
|
| |||
| |||
| To je zcela jiný software Em, který se zabývá Video. I'm talking jednoduché snímky obrazovek, jako je níže. |
|
| |||
| |||
| O pardon. My Bad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj můj první příspěvek: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Emry. Fraps je FPS (snímků za sekundu) protiopatření. Velmi užitečný nástroj sám o sobě.
|
| |||
| |||
| Byl jsem hledal dobrý pro všechny a zároveň jsem se pokusil páchne. Díky dám ji vyzkoušejte. |
|
| |||
| |||
| Ahoj aquariancore Fraps byl navržen tak, aby dělat screenshoty a videa ze hry play.it také obsahuje rám kurzu protizáruky, má velmi jednoduché uživatelské interface.with fraps nastavit výchozí klávesové zkratky jsou ty snímku F10 a zachytávání videa je F9.the kvality videa a snímání obrazovky jsou na druhé none.There jsou zdarma, a zaplatil za versions.the pouze limit pro bezplatnou jedna je zachytávání videa je omezena na 30 sekund. Doufám, že to pomůže. Download> Fraps Freeware |
|
| |||
| |||
| Je to také práce na RealPlayer způsobit i když využití PRNTSCREEN a vložit někam to nedává video náhled obrazovky? Musel jsem se pokoušela, že někdy za dost. |
|
| |||
| |||
| Obecně řečeno, PrintScr nefunguje na RealOne a MediaPlayer, některé profesionální Screen Capture software jako Fraps a Snagit,ACA Zachytávat Pro může to snadno. |