![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρειάζεστε μια καλή οθόνη συλλαμβάνει λογισμικό Windows αλλά Εκτύπωση πληκτρολόγιο οθόνης δεν είναι αρκετά καλή;
| |||
| |||
| Τι θα γίνει με Fraps? Νομίζω ότι αυτό που ονομάζεται thats |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι του λογισμικού Εμ, που ασχολούνται με το βίντεο. Είμαι μιλάμε απλή οθόνη πλάνα, όπως αυτή που ακολουθεί. |
|
| |||
| |||
| O συγγνώμη. My Bad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια το πρώτο μου post: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Emry. Fraps είναι ένα FPS (καρέ ανά δευτερόλεπτο) αντιπαραγωγική. Πολύ χρήσιμο εργαλείο από μόνο του.
|
| |||
| |||
| Έχω ήδη ψάχνει για ένα καλό για όλους, ενώ έχω προσπαθήσει reeks. Χάρη θα της δώσει μια δοκιμή. |
|
| |||
| |||
| Γεια aquariancore Fraps σχεδιάστηκε για να κάνει κάποιες εικόνες και τα βίντεο του παιχνιδιού play.it περιλαμβάνει επίσης ένα πλαίσιο ποσοστό της, έχει ένα πολύ απλό χρήστη interface.with fraps που έχετε ορίσει τις επιλογές που hotkeys είναι screenshot F10, και λήψη βίντεο είναι F9.the ποιότητα των το βίντεο, και screenshot σύλληψης είναι δεύτερη στην none.There είναι τόσο ελεύθερο, και θα καταβάλλεται μόνο για versions.the όριο για το ένα είναι η ελεύθερη λήψη βίντεο περιορίζεται σε 30 δευτερόλεπτα. Hope this helps. Κατεβάστε> Fraps Δωρεάν |
|
| |||
| |||
| Έχει, επίσης, εργασίες για το RealPlayer προκαλέσει αν θ χρήση PRNTSCREEN και επικολλήστε κάπου δεν δίνει την οθόνη βίντεο γυρίστηκε; Είχα προσπαθεί ότι για πολύ λίγο. |
|
| |||
| |||
| Σε γενικές γραμμές, PrintScr δεν λειτουργεί σε RealOne και MediaPlayer, ορισμένες επαγγελματικές οθόνη συλλαμβάνει το λογισμικό όπως Fraps και SnagIt,ACA Capture Pro μπορεί να το κάνει εύκολα. |