![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebate dobar komad zaslon hvatanje softver ali Windows Print Screen na tipkovnici nije dovoljno dobar?
| |||
| |||
| Što o Fraps? Mislim da je taj što se zove |
|
| |||
| |||
| To je potpuno drugačiji komad softvera Em se bavi Video. Ja sam jednostavno pričaju zaslon metak kao jedan ispod. |
|
| |||
| |||
| O žao. My Bad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi moj prvi post: D
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej Emry. Fraps je FPS (Frames Per Second) counter. Vrlo koristan alat u vlastitom pravu.
|
| |||
| |||
| Imam bio obličje za dobra za svakoga, dok sam pokušao reeks. Hvala ja ću ga probati. |
|
| |||
| |||
| Hi aquariancore Fraps je osmišljen kako bi se napraviti screenshot, i video igre play.it također uključuje brojač frekvencija okvira, on ima vrlo jednostavno korisničko interface.with fraps ste postavili hotkeys zadane su screenshot F10 i video snimci se F9.the kvalitete video i screenshot hvatanje su drugi na none.There su oba slobodan i plaćen za versions.the ograničiti samo na jedan slobodan video hvatanje je ograničeno na 30 sekundi. Nadam se ovo pomaže. Download » Fraps Freeware |
|
| |||
| |||
| Da li to također rade na RealPlayer prouzročiti ako koristim PRNTSCREEN i zalijepiti negdje ne daju video zaslon metak? Imao sam bio težak to dosta za neko vrijeme. |
|
| |||
| |||
| Općenito govoreći, PrintScr ne radi o realone i MediaPlayer, neke profesionalne zaslon hvatanje softver kao što je Fraps i Snagit,ACA bilježenja Pro mogu to učiniti jednostavno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Video snimci od PS3 a gledanje u HD | 42winxp | PC & konzole Igre | 1 | 18. lipnja 2009 11:25 |
| Snimite Video / Screen Snimite softver? | Sandra | Multimedija i kodeci | 5 | 27. svibanj 2009 05:14 |
| Blue screen Windows uprskati zaslon | Mukk1987 | Windows Operating Systems | 3 | 15. travanj 2008 13:22 |
| Koji sakupljanjem kartica mi treba? | imparando | Digital Imaging & Pisači | 3 | 1. veljača 2008 14:23 |
| AOL 9VR Software | mrdaveyk | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. prosinac 2007 09:47 |
| Thread Tools | |
| |